Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste waterkoker met instelbare temperatuur

Redactie     18:59    


Het is handig als je een waterkoker op een bepaalde temperatuur kunt instellen. Naast water aan de kook brengen kun je de waterkoker dan ook gebruiken om water tot op een bepaalde temperatuur te verwarmen. Hier de beste waterkoker uit test die aan deze voorwaarde voldoet. Deze kan tevens het kokende of verwarmde water op temperatuur houden via een warmhoudstand.

Deze waterkoker test is uitgevoerd door de experts van de Waterkokerstore en de beste waterkoker uit deze test is de Philips Avance  HD9384/20. Deze beste waterkoker met instelbare temperatuur is te koop bij de Waterkokerstore en andere beste winkels uit het overzicht van aanbevolen winkels op Beste Waterkoker Kopen.

Bij Beste Waterkoker Kopen vind je ook een Waterkoker Keuzehulp en de Waterkoker Top 10.

Beste waterkoker met temperatuurregeling: Philips Avance  HD9384/20.

Maar terug naar de beste waterkoker met instelbare temperatuur. De Philips Avance  HD9384/20 is een uitstekende waterkoker met  5 temperatuurstanden tussen de 40 en 100 graden en een warmhoudstand. Met deze waterkoker kun je verschillende soorten thee op hun ideale temperatuur bereiden, wat de smaak ten goede komt. De temperatuur is in te stelen van 40 tot 100 graden (kookpunt).


Het is ook een ruime waterkoker. De capaciteit bedraagt wel 1,7 liter. Ideaal als je water wilt koken of verwarmen voor bijvoorbeeld het koken van eten of schoonmaak-doeleinden.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Waterkoker Kopen voor alle goede waterkokers tegen de laagste prijs en de Waterkoker Top 10.

Publicatie test: augustus 2017
Meer testen van waterkokers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.