Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wekkerradio's test: Beste koop (eenvoudige wekkerradio)

Redactie     14:23    

De wekker is niet het meest populaire apparaat in huis. Maar als je dan toch een wekker moet aanschaffen, koop dan meteen een plezierig exemplaar die je op een aangename manier wakker maakt. We kijken hier naar de beste wekkerradio uit de test.De experts van het Wekkercenter kiezen voor de Sony ICF-C1T als beste koop. Wat maakt deze Sony tot de beste wekkerradio? Hier lees je het.


>>> TIP: De goedkoopste aanbieders van deze beste wekkerradio en andere goede wekkerradio's vind je op Beste Wekkerradio Kopen. Daar vind je ook de Wekkerradio Top 10.

Beste wekkerradio: Sony ICF-C1T 

De Sony ICF-C1T heeft naast zijn zeer aantrekkelijke lage prijs nog enkele handige en soms zelfs unieke functies die deze wekker tot de beste koop bij de wekkerradio's maken.

Backup-functie
Zo beschikt deze beste wekkerradio uit de test over een backup-functie. Normaal gesproken moet je een wekkerradio opnieuw instellen als er een stroomstoring is geweest of als de stroom er om een andere reden vanaf geweest is. De Sony ICF-C1T  is voorzien van batterijen die de de stroomuitval opvangen.

En dankzij de batterij kun je deze wekker ook gebruiken als mobiele radio en wekker, bijvoorbeeld op de camping.Dubbelalarm
Bij de Sony ICF-C1T kun je twee verschillende wektijden instellen. Handig als jij bijvoorbeeld om zes uur moet opstaan en je partner pas om half acht.

Automatisch overschakelen naar zomertijd of wintertijd
Bij de Sony ICF-C1T hoef je niet de tijd aan te passen als de zomertijd of wintertijd ingaat. Dat doet deze beste wekkerradio zelf.

Modern design
Strak, maar toch heel mooi. Met zijn moderne design scoort deze Sony wekkerradio ook punten. Bovendien is de Sony ICF-C1T in diverse kleuren te koop.

En verder...
En verder is dit ook een prima wekkerradio. Met een instelbare lichtsterkte, een goed geluid, een oplopend alarmvolume, een sleeptimer, FM en AM radio.

Maar nadelen heeft deze wekkerradio ook. We vinden het jammer dat je er geen usb-stick in kunt steken om met je favoriete eigen muziek wakker te worden en de radiofuncties zijn te beperkt om de Sony ICF-C1T als vervanger voor een radio te gebruiken. Zo heeft deze wekkerradio geen koptelefoonaansluiting, ontvangt hij geen DAB+ digitale radio en beschikt hij niet over knoppen waaronder je je favoriete radiostations kunt plaatsen.

Liever een meer uitgebreidere wekkerradio? Met bijvoorbeeld DAB+ en voorkeurzenders? Kijk dan bij de andere beste wekkerradio's uit de test.

Stel je wel prijs op deze functies? Kijk dan op het bovenstaande Beste Wekkerradio Kopen voor andere goede wekkerradio's.


Onderwerp:
De Sony ICF-C1T is in de wekkerradio test als beste koop getest. Dit is de beste wekkerradio tegen een lage prijs. Hierboven lees je de voordelen en nadelen van deze beste koop in de wekkerradio test.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.