Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

IJs test: Het beste ijs uit de supermarkt

 


Het Algemeen Dagblad heeft supermarkt-ijs getest. Welk ijs dat je in de supermarkt koopt is de lekkerste? Het betrof een test van chocolade ijs.

Häagen-Dazs maakt het lekkerste supermarkt-ijs

Winnaar van de ijs test is Häagen-Dazs Belgian chocolate die van de deskundige jury een 8 als rapportcijfer kreeg. Dit is absoluut geen goedkoop ijs, maar de prijs van circa 11 euro per liter wordt goedgemaakt door de hoge kwaliteit en de lekkere smaak.

Häagen-Dazs Belgian chocolate heeft een volle chocoladesmaak en de pure chocoladechips die in het ijs zitten maken dit chocoladeijs nog specialer. Het ijs zelf is lekker stevig. Ook in de supermarkt koop je heerlijk ijs!

Huismerken Albert Heijn en Lidl in de top drie

Het beste huismerk eindigt op de tweede plek. Het Albert Heijn Luxe Italiaans schepijs (Cioccolato Pralinato) scoort een 7+, maar de grootste verrassing eindigt op de derde plek. Het goedkope Gelatelli chocolade-ijs van de Lidl (slechts 1,49 euro per liter!) laat het veel duurdere ijs van Hertog (4e) en vooral Ben & Jerry achter zich. Het Ben & Jerry ijs scoort een 4,5, niet best voor ijs dat met een prijs van 10, 50 euro zeven keer duurder is dan het ijs van de Lidl!

Overigens had de jury wel wat aan te merken op het voordelige chocolade-ijs van de Lidl. De chocolade-stukjes zijn wat bitter en de structuur van het ijs is wat te luchtig.

Kijk in het Algemeen Dagblad voor de volledige test van beste chocolade-ijs uit de supermarkt.

Zie ook: Meer testen eten en drinken
Foto: Häagen-Dazs

,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *