Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gaming muis test

 

De Logitech G502 is de beste game muis uit de test. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste gaming muis.Zoek je de beste muis? Kijk dan eens naar de Logitech G502 gamemuis. Deze gaming muis is de winnaar van vele testen en wereldwijd de meest verkochte gaming muis. Zo is deze Logitech muis winnaar van de European Hardware Award bij het onderdeel Beste Computermuis. Vooral voor gamers is deze beste muis uit de test zeer geschikt.

De Logitech G502 is namelijk een gaming muis die er voor kan zorgen dat je games wint de je met een een gewone computermuis niet zou winnen. Deze beste muis voor gamers reageert supersnel, is heel precies en ligt heerlijk in de hand. Voor gamen op hoog niveau is dat allemaal erg belangrijk


Beste gaming muis: Logitech G502 Hero

Sinds het winnen van de  Award enige jaren terug is deze beste gamemuis nog veel beter geworden. Deze beste gamemuis uit de test wordt tegenwoordig als Logitech G502 Hero aangeboden.

De Logitech G502 Hero , met verbeterde HERO-sensor, is een heel nauwkeurige muis (16.000 dpi) die dankzij verwisselbare gewichtjes zelfs qua gewicht helemaal naar je eigen eisen is aan te passen. Ook beschikt deze beste gaming muis over 11 programmeerbare knoppen.

Naast de hoogste dpi-waarde van 16.000 dpi kun je de muis tijdens het gamen nog instellen op een andere dpi-waarde (minimaal 200 dpi). Zo kun je altijd optimaal spelen.

Beste gaming muis: Logitech G502 Hero

Beste gaming muis: Logitech G502 Hero


Het oog wil ook wat. De lichtjes van deze futuristische gaming muis kunnen 16,8 miljoen kleuren weergeven. Zo wordt deze toch al zo indrukwekkende gaming muis nog cooler.

Ook als draadloze gaming muis

Onder de naam Logitech G502 Lightspeed brengt Logitech deze beste gaming muis ook als draadloze muis uit. De prijs van deze draadloze gaming muis ligt logischerwijs wel wat hoger, maar dan kun je wel snoerloos op het hoogste niveau muizen en gamen. O.a. Coolblue adviseert deze snoerloze Logitech game muis als beste draadloze gaming muis.beste gaming muis draadloos

Logitech draadloze gaming muisVaak beste muis in de test

Naast de European Hardware Award heeft de Logitech G502 game muis nog veel meer tests gewonnen. Ook het Duitse Vergleich testte de Logitech G502 als beste gaming muis en van Hardware.info ontving deze gaming muis de Excellent Award. 

Ook bij de reviews van Bol.com haalde deze beste gaming muis de 5 sterren, terwijl de experts van Bol.com de Logitech G502 Lightspeed als beste draadloze muis aanprijzen. Geweldige prestaties voor deze toch heel betaalbare gaming-muis die niet voor niets de meest verkochte game muis is.

Kijk bij het bovenstaande Beste Gaming Muis Kopen voor de laagste actuele prijs van deze beste gaming muis uit de test.

Zie ook: Meer testen van muizen


Foto's: Logitech

Onderwerp:
De Logitech G502 game muis wordt keer op keer als beste gaming muis getest. Deze beste game muis wordt steeds meer verbeterd en er is nu ook een snoerloze versie van deze beste gaming muis beschikbaar. Deze beste gaming muis draadloos vind je hierboven, de Logitech G502 Lightspeed.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.