Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: beste autolader voor smartphone en tablet

Redactie     09:00    


Op zoek naar de beste autolader? Diverse autoladers zijn als beste koop aangewezen. Met deze opladers voor in de auto kun je zowel je smartphone als tablet opladen. Desnoods gelijktijdig want de beste autoladers uit de test beschikken over meerdere USB-poorten met genoeg capaciteit. We kijken hier naar de beste autolader met 2, 3 en 4 USB-poorten uit de oplader-test.

Nog veel meer goede opladers voor in de auto zijn te vinden bij de aanbiedingen alle autoladers. Daar vind je ze allemaal. Meer dan 2.000 opladers voor in de auto, in alle soorten!

Beste oplader auto: Belkin Road Rockstar

Allround de beste autolader is de Road Rockstar van Belkin. Deze oplader voor in de auto heeft vier USB-poorten. Twee van deze poorten hebben individueel een stroomsterkte van 2.4A zodat je met elke van deze poorten gelijktijdig een tablet kan opladen. De overige twee poorten delen de 2.4A stroom, maar dat is nog ruim genoeg voor het opladen van twee smartphones.


En natuurlijk kun je deze autolader ook gebruiken voor het in de auto oploaden van apparaten zoals een dashcam, navigatiesysteem, fotocamera, videocamera, ereader en alles dat je nog meer via de USB-poort kunt opladen.

De Belkin Road Rockstar heeft een aparte vormgeving. Twee USB-poorten bevinden zich in het deel dat je in het stroompunt / aansteker steekt. De twee snelste poorten bevinden zich in een apart kastje dat met een 1,8 meter lang snoer is verbonden. Zo kun je overal in de auto je apparaten opladen. Via een clipje is de Belkin Road Rockstar aan een autostoel te bevestigen.

Beste oplader auto met 2 poorten: Anker Powerdrive 

Je smartphone en tablet van verse stroom voorzien gaan in de auto razendsnel met deze als beste autolader geteste Anker Powerdrive. Door de 2,5A stroomsterkte kan dit gelijktijdig. Een ander sterk punt van deze oplader voor in de auto is zijn mooie vormgeving en compacte formaat. Hierdoor valt de oplader niet zo op in de auto. Ook is de behuizing van deze autolader is stevig waardoor het apparaatje tegen een stootje kan.

Beste autolader met 3 USB poorten: Xtorm Power

Ook met de Xtorm Power kun je tablet en smartphone gelijktijdig opladen, en zelfs nog een apparaat extra, bijvoorbeeld je navigatiesysteem of camera, want deze auto oplader beschikt over 3 poorten.

Kijk voor alle informatie en actuele lage prijzen van deze beste autoladers en andere goede opladers voor in de auto bij de bovenaan genoemde aanbiedingen. Daar vind je alle goede autoladers.

Zie ook: Beste oplader uit andere testen


Onderwerp:
Overzicht van de beste autoladers uit de autolader test. Dit zijn de beste opladers voor het opladen in de smartphone of tablet in de auto. Het gaat om de beste autoladers met 2, 3 en 4 poorten. Bij de aanbiedingen van autoladers vind je nog veel meer goede autoladers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.