Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste router

Redactie     12:03    


Voor een goed gebruik van een lokaal netwerk en internet is een goede router van groot belang. De beste router die je kunt kopen is de Netgear Nighthawk X10. Deze krachtige router is namelijk uitgeroepen tot beste router bij de European Hardware Awards 2017.


Kijk bij Beste Netwerkapparatuur Kopen waar je deze router het goedkoopst kunt kopen. Daar is ook de Router Top 10 te vinden evenals een overzicht met meer best geteste routers.

Beste router: Netgear Nighthawk X10

De Netgear Nighthawk X10 is de beste router uit menig test. Deze krachtige router maakt gebruik van drie afzonderlijke wifi banden. Wanneer het op één band te druk wordt wisselt de router automatisch naar een andere band voor een snellere en meer stabiele verbinding. Zo zit je elkaar met meerdere gebruikers niet in de weg.


Ook bedraad kun je heel veel met deze router. Deze beschikt namelijk over 7 poorten voor het aansluiten van computers, printers, mediaservers en andere apparatuur. En draadloos streamen op korte afstand kan extra snel via WiFi AD. Ideaal voor 4K streaming en draadloos backuppen.

Vier actieve antennes zorgen voor een bijzonder goed WiFi-bereik en indrukwekkende snelheden. De Netgear Nighthawk X10 zorgt voor supersnelle WiFi in huis en op kantoor. Ook als er veel gebruikers gelijktijdig actief zijn.

Een goede extra functie is de  ingebouwde Plex mediaserver. Hiermee kun je films en muziek direct vanaf de router streamen naar alle apparaten in het netwerk.

Kijk bij het bovenstaande Beste Netwerkapparatuur Kopen voor de goedkoopste aanbieders van deze en andere routers en voor de Router Top 10.

Datum test: zomer 2017
Zie ook: Alle testen van routers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.