Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Lenovo beste laptop

Redactie     17:37    Tweakers.net ging deze zomer op zoek naar de beste laptops. De Lenovo IdeaPad 510 kwam daarbij als beste uit de bus bij de basis laptops. Bij Tweakers stellen ze hoge eisen, en noemen een laptop van circa 600 euro een basis laptop. De De Lenovo IdeaPad 510 was in die klasse de beste laptop.


De prijs van de Lenovo IdeaPad 510 ligt net boven de 600 euro. Kijk voor de actuele prijs bij de beste winkels op Beste Laptop Kopen. Daar vind je ook de laptop top 10.

Beste standaard laptop: Lenovo IdeaPad 510

Zoals meestal bij laptops is de Lenovo IdeaPad 510 in diverse varianten verkrijgbaar. Ook in verschillende formaten, 14 inch en 15,6 inch. Bij de test ging het om modellen met 8GB geheugen en een 128GB SSD. Deze best geteste laptop beschikt over een mat full-hd-scherm met ips-paneel. De resolutie bedraagt bij beide beeldformaten 1920x1080 pixels.Tweakers.net adviseert een laptop met  ips-scherm en niet met een tn-scherm. Het contast met van tn-scherm is meestal lager en de kijkhoeken zijn ook slechter. verder is matte coating belangrijk, dit voorkomt reflecties. Het beeldscherm van de Lenovo IdeaPad 510 voldoet aan al deze eisen.

Een minpunt is de 128GB SSD die voor een power user die een laptop van ruim 600 euro koopt qua opslagruimte wel wat aan de krappe kant is. De 2,5 inch SSD is eenvoudig door een exemplaar met meer opslagruimte te vervangen, maar daarmee kom je natuurlijk wel op een duurdere totaalprijs uit.Als ander nadeel noemt Tweakers.net het toetsenbord, de touchpad en de behuizing die allen wat goedkoop aanvoelen.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Laptop Kopen voor alle informatie voor bij het kopen van een laptop waaronder de beste winkels, een Laptop Keuzehulp en de Laptop Top 10.

Publicatie test: augustus 2017
Meer laptop testen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.