Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test reddingvesten: Besto Comfortfit beste reddingsvest

 

De Waterkampioen van de ANWB heeft 18 150N reddingsvesten getest. De Besto Comfortfit 165N kwam daarbij als beste reddingvest uit de test.


Voor wie zonder laarzen en zeilpak vaart is een 150N reddingsvest normaal gesproken voldoende. Hier informatie over de reddingvest test van de ANWB en het beste reddingvest uit deze test.

Beste reddingsvest: Besto Comfortfit 165N 

Besto Comfortfit 165N, die voordelig online te koop is, haalde met een 8,6 het hoogste cijfer in de test. Voor het eerst sinds de ANWB Waterkampioen reddingsvesten test ging de titel van Testwinnaar en Voordelige Koop (de beste koop) naar hetzelfde reddingsvest. Daarmee is de Besto Comfortfit 165N duidelijk het zwemvest dat je moet hebben.In draagcomfort blinkt het Besto Comfortfit reddingsvest uit. Het zwemvest is ergonomisch gesneden en erg licht. Zoals je in de testvideo's op deze pagina kunt zien is de Besto Comfortfit gewoon het beste reddingsvest, en hij laat daarmee veel duurdere reddingsvesten achter zich. Er zijn nog goedkopere reddingsvesten, maar die zijn in kwaliteit dusver minder dat de Besto Comfortfit 165N zijn meerprijs ten opzichte van die goedkope reddingsvesten meer dan waard is.


Op deze pagina staan twee video's van ANWB Waterkampioen. In één video zie je de test van de als beste reddingsvest geteste Besto Comfortfit 165N, en andere video is een verslag van de reddingsvest-test in zijn geheel.


Kijk bij bovengenoemde winkel om het beste reddingsvest uit de test en andere goede reddingvesten voordelig te kopen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.