Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste beamer thuisbioscoop

Redactie     11:59    

Wat is de beste beamer voor een thuisbioscoop? Volgens diverse testen is dat de Epson EH-TW9300W. Deze 3LCD beamer heeft de EISA Award 2017 / 2018 gewonnen en kreeg bovendien een 4-sterren beroordeling van What HiFi.


Met de Epson EH-TW9300W haal je de beste beamer voor je thuisbioscoop in huis. Hier meer informatie over deze testwinnaar.


>>> TIP: De als beste televisie-beamer geteste Epson EH-TW9300W en andere goede beamers koop je tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels op Beste Beamer Kopen. Daar vind je ook de actuele beamer top 10.


Beste beamer thuisbioscoop: Epson EH-TW9300W

Een sterk punt van de Epson EH-TW9300W is de meegeleverde HDMI zender. Als je deze HDMI zender aansluit op een computer, televisie, blu-ray-speler of andere video-bron  stuurt deze het signaal in de hoogste kwaliteit draadloos naar de beamer. Dat scheelt een snoer, en dat is heel aantrekkelijk als de projector bijvoorbeeld aan het plafond hangt.


Ook de beeldkwaliteit van deze beste beamer uit de tests is formidabel. De hoge contrastratio levert veel verschil op tussen donker en licht en dat levert zeer realistische beelden op. Niet alleen bij films, maar ook bij games. De kleuren zijn bij deze beamer zeer natuurgetrouw.

Lens shift zorgt ervoor dat de beamer niet recht voor het doek hoeft te staan voor optimale beelden. En er zijn goede functies aanwezig voor focus en zoom.

Heeft deze beste beamer dan geen nadelen? Ja, voor mobiel gebruik is hij wat groot en zwaar. En de prijs is ook behoorlijk.


Laagste prijs en goedkopere alternatieven
Kijk op het bovenstaande Beste Beamer Kopen voor de prijs bij de goedkoopste aanbieders en goedkopere alternatieven voor deze beste beamer.

Zie ook: Meer testen van beamers

Foto's: Epson

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.