Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste budget-printer

Redactie     14:44    

Een printer die niet alleen in kleur kan printen, maar ook kan scannen en kopiëren, die draadloos via WiFi aan te sturen is en die ook bij het printen van foto's heel goed presteert. Maar die ook maar zo'n 50 euro kost. Die printer mag zich beste budget-printer noemen!


Deze alleskunner tegen een zeer lage prijs is de Canon Pixma MG3053 die tot beste budget printer is uitgeroepen.


De Canon Pixma MG3053 is onder andere de budget-keuze van de Printershop. Bij de winkels genoemd op Beste Printer Kopen, kun je deze goedkope inkjet printer kopen. Op Beste Printer Kopen vind je ook de actuele printer top 10.

Beste budget-printer: Canon Pixma MG3053

De Canon Pixma MG3053 is een all-in-one inkjet printer die maar een euro of 50 hoeft te kosten. De printkwaliteit van foto's is dusdanig dat je zelfs over een fotoprinter mag spreken. En natuurlijk zien geprinte teksten er ook prima uit met deze beste printer in de budget-categorie.

Dankzij WiFi kun je documenten printen vanaf computers, smartphones en tablets in je netwerk, maar ook via internet. Bijvoorbeeld met je telefoon vanaf sociale media. Ook kun je via PictBridge direct vanaf een fotocamera printen.Een ander sterk punt van de beste goedkope printer is de Auto Power On functie, een spaarstand die de printer in een ruststand plaats waar hij weer automatisch uitkomt als er geprint moet worden.

Zoek je een goede printer, scanner en kopieerapparaat. Wil je daar ook mooie foto's mee kunnen printen, maar wil je ook niet te veel geld uitgeven. Kijk dan vooral eens naar deze beste budget-printer uit de test.

De Canon Pixma MG3053 en andere goede printers koop je goedkoop via de aanbevolen winkels op het bovengenoemde Beste Printer Kopen.

Publicatie printer test: september 2017
Meer testen van printers


Foto's: Canon

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.