Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste camera met superzoom

Redactie     13:02    

Vind je de zoom belangrijk bij de keuze van een fotocamera, en ben je op zoek naar een makkelijk mee te nemen camera die van zichzelf al beschikt over een goede zoomlens. Kies dan voor de Sony RX10 III.

beste superzoom camera test


Deze professionele compactcamera heeft van de experts van fotografie tijdschriften uit de hele wereld de EISA Award 2017-2018 bij de superzoom-camera's ontvangen. Dat is al even geleden, maar de Sony compactcamera met superzoom behoort nog steeds tot de top.

Beste camera kopen / Camera Top 10

Deze als beste superzoomcamera geteste Sony RX10 III vind je tegen de laagste prijs bij de winkels genoemd op Beste Camera Kopen. Daar vind je nog meer goede camera's, een Camera Keuzehulp en de meer als beste camera geteste camera's

Zie ook: Meer testen van fotocamera's

Beste superzoom camera: Sony RX10 III

Terug naar de beste camera met superzoom. Met zijn ZeissVario-Sonnar T * 24-600mm lens biedt deze Sony camera een 25x zoom bereik met een snelle f / 2.4-4 maximale diafragma. Optical SteadyShot zorgt voor stabiele beelden, en de autofocus is werkelijk supersnel.


Deze autofocus is via een knop vast te zetten en het is mogelijk om vanaf slechts 3 cm op een onderwerp scherp te stellen.


De 6 asferische glaselementen voorkomen lensfouten en zorgen voor hoge optische kwaliteit. Zonder verlies van beeldkwaliteit kun je tot 25x inzoomen. Bewegende beelden, bijvoorbeeld van dieren, spelende kinderen of sporters, kunnen met 24 beelden per seconde worden vastgelegd via de elektronische zoeker. De stille sluiter helpt bij het maken van mooie natuuropnames zonder dat je dieren opschrikt.

Niet alleen de gemaakte foto's zijn van topkwaliteit. Ook de video's zijn in een 4K Ultra HD resolutie haarscherp. En met 1000 frames per seconde kun je beelden schieten met een dramatisch 40x slow motion effect.

Bovendien is deze camera compact en weegt hij nog geen 1100 gram. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen.

Een nadeel is het ontbreken van een touchscreen, en het opstarten duurt ook langer dan bij veel vergelijkbare camera's. Dit zijn echter nadelen die in geen verhouding staan tot de indrukwekkende prestaties van de Sony RX10 III. Een terechte winnaar van de EISA Award 2017 - 2018 als beste superzoom camera.


Foto's: Sony


Onderwerpen:
Beste camera met superzoom test, Sony RX10 III test, best geteste superzoom camera. 

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.