Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste camera voor foto en video

Redactie     11:59    

Met een camera wil je meestal niet alleen heel mooie foto's kunnen maken, maar je wilt er ook af en toe video's mee kunnen maken. En ook bij die filmpjes wil je een hoge kwaliteit. Daarom hier de beste camera voor zowel foto's als video uit de test.


De EISA Award voor beste camera voor foto en video ging naar de
Panasonic Lumix DC-GH5. Dit een zeer belangrijke prijs want de experts van 53 elektronica- en fotografie-tijdschriften uit 25 landen kozen voor deze systeemcamera.

Geen andere camera presteert zo goed op zowel het gebied van fotograferen als van filmen. De Panasonic Lumix DC-GH5 is te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Camera Kopen. Kijk daar voor deze en andere als best geteste camera's. 

Het betreft de EISA Award 2017 / 2018, maar de Panasonic Lumix DC-GH5 behoort nog steeds tot de top van de systeemcamera's, vooral als het naast fotograferen op filmen aankomt. 

Tip: Bij de beste fotocamera's uit de test vind je nog meer testen van fotocamera's. Ook de testwinnaar van nieuwere vergelijkende testen.

Beste camera voor foto en video: Panasonic Lumix DC-GH5

Met zijn Digital Live MOS-sensor levert de best geteste Panasonic DC-GH5 20,3 megapixel foto's af terwijl video's maken in de zeer scherpe 4K Ultra HD resolutie gaat.
De beste allround camera uit de test beschikt over een uitstekende elektroncische zoeker, en ook de interne stabilisatie en autofocus zijn volgens de test uitstekend.

Filmen is bij veel fotocamera's ondergeschikt aan fotografie, maar dat gaat absoluut niet op bij deze beste camera voor foto en video. Je kunt 4K / 60p 4: 2: 2 10-bits opnemen op de geheugenkaart zonder enige tijdsbeperking. En ook high-end functies zoals een hoge snelheid 6K fotomodus, slow motion video, automatische focusovergang, een vlog-functie en een XLR-module voor geluidsopname zijn allemaal aanwezig op deze veelzijdige camera.Dit alles maakt de Panasonic Lumix DC-GH5 net zo goed voor video als voor fotografie. Op beide punten is deze camera een uitblinker!


Kijk bij het bovenstaande Beste Camera Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders en nog veel meer goede camera's.

Zie ookFoto's: Panasonic


Onderwerpen:
Beste fotocamera voor video. test Panasonic Lumix DC-GH5. review.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.