Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draadloze luidspreker voor thuis

Redactie     12:36    

Welke draadloze luidspreker is de beste bluetooth speaker als je niet op de prijs hoeft te letten? De JBL Authentics L16 is als beste draadloze speaker uit de test gekomen. Een draadloze speaker met een pittig prijskaartje, maar met een geweldig geluid en vele bekabelde en draadloze aansluitmogelijkheden.

Beste draadloze luidspreker uit de test

De 3-weg JBL Authentics L16 beschikt over een echte houten klankkast, en dat geeft nog altijd het beste geluid.De JBL Authentics L16 is niet overal in Nederland te koop, maar je bij Media Markt en Bol.com hebben ze hem. Kijk op Beste Draadloze Speaker Kopen voor meer informatie, en meer goede draadloze speakers.

Beste draadloze luidspreker: JBL Authentics L16

De geweldige geluidskwaliteit maakt van de JBL Authentics L16 de beste speaker. Met een vermogen van wel 300 watt heeft deze beste draadloze luidspreker echt power. En dat krachtige geluid klinkt ook nog eens formidabel. Helder en natuurgetrouw.


High-performance JBL drivers,  digitale versterking en processing, een uitgekiend akoestisch ontwerp, het draagt allemaal bij aan het prachtige geluid dat deze middelgrote luidspreker aflevert. De frequentiedrivers voor lage en hoge tonen zijn optimaal afgestemd en zorgen voor een full-range breed stereogeluid met een breed stereobeeld met frequentierespons van 40 Hz tot 35 kHz. Het geluid lijkt niet uit één enkele kast te komen!

Vele aansluitmogelijkheden, maar geen WiFi

Hoewel de JBL Authentics L16 veel aansluitmogelijkheden heeft, ontbreekt WiFi in dit rijtje. Het is dan ook geen multi-room speaker. Wel ondersteund worden draadloze verbindingen via Bluetooth, AirPlay en DNLA. En bekabeld kun je apparatuur koppelen via Ethernet, USB (2 poorten), een optische ingang en een phono-ingang voor een platenspeler.

De prijs en goedkopere alternatieven

Een nadeel van de JBL Authentics L16 i de prijs. Reken op zo'n 750 euro. Bij het bovenstaande Beste Draadloze Speaker Kopen zijn veel goedkopere goede luidsprekers te vinden, ook met WiFi ondersteuning en speakers die je direct aan internet kunt koppelen. Maar geen andere draadloze luidspreker levert zulk mooi geluid af als deze beste draadloze luidspreker uit de test.

Publicatie test: september 2017
Test uitgevoerd door Testberichte (Duitsland)
Alle testen van speakers

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.