Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste homecinema receiver

Redactie     15:12    

Wil je echt het allerbeste surround geluid bij je televisie? Kies dan voor een homecinema set met de beste home cinema receiver. Volgens een test van de EISA (een samenwerking van 53 gespecialiseerde magazines uit 25 landen) is de Denon HEOS AVR de beste homecinema receiver.


Deze beste homecinema receiver is winnaar van de EISA Award 2017 / 2018 bij de home cinema systemen.

In Nederland is deze high end homecinema receiver te koop bij de Televisiewinkel en andere aanbevolen winkels te vinden op Beste Homecinema Set Kopen. Daar staat ook de Homecinema Set Top 10.

Beste home cinema receiver: Denon HEOS AVR

Ja je voor de beste het beste? Dan is de Denon HEOS AVR de basis voor je homecinema set. Deze  5.1-kanaals  WiFi receiver zorgt voor een prachtig surround geluid. In combinatie met draadloze speakers kan dat geheel draadloos gebeuren. Wel een mooi vol en ruimtelijk geluid, maar geen draadjes!


Denon heeft deze receiver een prachtige vormgeving meegegeven. De AV-receiver is  mooi afgewerkt en heeft een behuizing van dik geborsteld aluminium. Ontsierende knoppen kent de beste homecinema receiver uit de test niet, je bedient hem namelijk via de HEOS app of via een afstandsbediening. Op de receiver zelf zit alleen een volumeknop. Zelfs de aan/uit knop ontbreekt.

Dit vormt een groot contrast met de achterkant van de receiver waarop heel veel aansluitmogelijkheden zijn te vinden.


Pluspunten
Sterke punten van de Denon HEOS AVR zijn het mooie design, de mogelijkheid tot het aansluiten van draadloze speakers en een draadloze subwoofer, de grote streaming-mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid, onder andere door de HEOS app.

Minpunten
Het minpunt van de beste homecinema receiver van 2017/2018 is de prijs. De advies bedraagt 999 euro voor een home cinema systeem zonder speakers en zonder subwoofer. Te duur? Kijk dan op Beste Homecinema Set Kopen voor (veel) goedkopere alternatieven.

Zie ook


Foto's: Denon

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.