Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste inbouw navigatiesysteem / mediaspeler auto

Redactie     20:34    

Wil je een inbouw navigatiesysteem en mediaspeler voor in de auto? Kies voor de beste inbouw navigatie. Maar wat is de beste vaste navigatie met mediaspeler?


Dat werd uitgetest door de EISA, een samenwerking van 53 tijdschriften over consumentenelektronica uit wel 25 landen! Uit hun uitgebreide testgegevens kwam de Clarion NX807E als beste inbouw navigatiesysteem / mediaspeler voor in de auto uit de bus.

Waar koop je dit beste inbouw navigatiesysteem?

Dit inbouwnavigatiesysteem met uitgebreide multimedia mogelijkheden is helaas in Nederland lastig te vinden. Maar geen nood, hier kun je deze beste mediaspeler voor in de auto voordelig kopen.Beste inbouw navigatie / mediaspeler:  Clarion NX807E 

Deze high end multimedia-speler en navigatiesysteem van Clarion ligt ver voor op zijn concurrenten. Het is een echte alleskunner op het gebied van elektronica in de auto. Je kunt er mee navigeren (kaarten van Europa worden meegeleverd), muziek streamen vanaf je smartphone, handsfree bellen, berichten verzenden en ontvangen, analoge FM-radio en digitale DAB+ radio ontvangen en veel meer. Met een optionele digitale televisie-tuner kun je er zelfs televisie mee kijken in de auto via het 7 inch beeldscherm.Voor muziek in de beste kwaliteit beschikt de Clarion NX807E over een 15-bands grafische equalizer en  een 96 kHz / 24-bit optische digitale uitgang waaraan je een offboard digitale audio processor kunt koppelen.

Apple's CarPlay wordt ondersteund, en via TMC kun je files vermijden. En je kunt je 18 favoriete radiozenders inprogrammeren, of deze nu analoog of digitaal uitzenden.
Kortom een inbouw navigatiesysteem en mediaspeler voor in de auto die overal in uitblinkt. En daarom ook winnaar van de EISA Award 2017 / 2018 in de categorie In-Car HD Player.

Kijk op Beste Navigatiesysteem Kopen voor deze en heel veel andere navigatiesystemen tegen de laagste prijs.

Zie ook:

Onderwerpen:
Beste inbouw navigatie test, beste inbouw mediaspeler auto, beste navigatiesysteem inbouw, clarion autoradio.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.