Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste luchtreiniger voor woonkamer, slaapkamer en kantoor

Redactie     15:16    

Zuiver de lucht in je huis of kantoor met een luchtreiniger. Ga zo allergie-klachten tegen en doodt (indien de luchtreiniger over een  ionisatie functie beschikt) de bacteriën en virussen die in de lucht zitten. Maar wat is de beste luchtreiniger?


Na de luchtreiniger-test zijn drie van deze apparaten als beste luchtreiniger aangewezen. Het betreft de beste luchtreinigers voor slaapkamer, woonkamer en kantoor.


Kijk op Beste Luchtreiniger Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze luchtreinigers. Je vindt daar ook de Luchtreiniger Top 10 en veel meer goede luchtreinigers.

Deze test is uitgevoerd door de Luchtbevochtigerstore. De Luchtbevochtigerstore geeft heel veel informatie, testen, reviews en gebruikerservaringen. Kijk op het bovenstaande Beste Luchtreiniger Kopen voor al deze informatie.

Beste luchtreiniger woonkamer: Winix P300

Met een dekking van maximaal 66 vierkante meter is de Winix P300 krachtig genoeg voor het reinigen van de lucht in je woonkamer. De ionisator verwijdert pollen, stofdeeltjes en statische ladingen uit de lucht en verbetert zodoende de luchtkwaliteit.Handig zijn de automatische modus, die de luchtkwaliteit meet en daar zijn werking op aanpast, en de stille nachtstand die deze luchtreiniger ook geschikt maakt voor de slaapkamer. Ook pratisch is de afstandsbediening die er voor zorgt dat je deze beste luchtreiniger voor de woonkamer ook op een wat minder bereikbare plaats kunt neerzetten.

Beste luchtreiniger slaapkamer: Philips AC2882/10

De Philips AC2882/10 blinkt vooral uit door zijn lage geluidsniveau van slechts 20 dB. Hiervan heb je geen enkele hinder wat deze luchtreiniger zeer geschikt maakt voor de slaapkamer.

Deze beste luchtreiniger voor de slaapkamer is geschikt tot grote ruimtes tot 79 m2 en kent drie standen voor het schonen van bacteriën, virussen, pollen en allergenen. Als de Areasense sensor een plotselinge toename van stof meet schakelt deze een booststand in.


Handig: De kleurenring die in vier kleuren aangeeft hoe het met de luchtkwaliteit is gesteld en deze luchtreiniger geeft zelf aan als er een filter moet worden vervangen.

Kijk bij het bovenstaande Beste Luchtreiniger Kopen voor de actuele prijs van deze luchtreiniger die bij Kieskeurig is verkozen tot best reviewed produkt.

Beste luchtreiniger kantoor: Dyson Pure Cool Link

Zoals we Dyson gewend zijn is dit een geavanceerd apparaat met diverse vernieuwende functies en een hypermodern uiterlijk. Dyson Pure Cool Link heeft de vorm van een toren en beschikt over slimme sensoren die de ventilatiesnelheid zelf aanpassen aan de gemeten luchtkwaliteit.

Ook slaat de Dyson luchtreiniger aan als er onaangename geurtjes worden gemeten.


Deze beste luchtreiniger voor kantoor is vanaf de werkplek met een app te besturen die ook informatie geeft over de luchtkwaliteit in de ruimte. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd.

De capaciteit bedraagt 70 vierkante meter, dus de kantoorruimte mag niet al te groot zijn

Deze luchtreiniger beschikt in tegenstelling tot de bovenstaande twee luchtreinigers niet over een ionisator voor het doden van bacteriën en virussen, maar je kunt er wel stof, pollen en schimmels mee uit de lucht halen. Ook is deze luchtreiniger als ventilator te gebruiken.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Luchtreiniger Kopen voor de actuele prijzen en meer informatie van deze en andere goede luchtreinigers.

Zie ook: Meer testen beste apparatuur luchtbehandeling

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.