Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste powerbank laptop

Redactie     10:48    

Bij een powerbank denk je waarschijnlijk aan het opladen van een smartphone. Maar ook bij laptops kan het te hoge stroomverbruik je onderweg parten spelen. Daarom hier aandacht voor de beste powerbank voor laptops uit de test.

beste powerbank voor laptops

De iWalk Chick Powerbank is getest als beste powerbank voor de laptop. Deze mobiele accu heeft een capaciteit van 20.000 mAh en een stroomsterkte van 2,4 A. Goed genoeg voor het opladen van een laptop, maar je telefoon en andere gadgets laad je er natuurlijk ook mee op.


Deze powerbank is te koop bij de aanbevolen winkels genoemd in Beste Powerbank Kopen. Kijk daar voor de meest actuele prijs. Je vind daar ook de Powerbank Top 10 en de beste en goedkoopste online aanbieders van powerbanks.

Beste powerbank laptop:  iWalk Chick

De iWalk Chick is een bijzonder krachtige powerbank. Hij levert voldoende stroom om bijvoorbeeld een 12 inch Macbook twee keer van een volledige-accu lading te voorzien. Je hebt dus een enorme hoeveelheid extra stroom op zak met deze beste powerbank voor laptops.Toch is de iWalk Chick absoluut niet groot en zwaar. De afmetingen zijn 18,8 bij 12,2 centimeter met een dikte van 1,3 centimeter. Het gewicht bedraagt slechts 0,42 kilo. Dat is natuurlijk groter en zwaarder dan de gemiddelde powerbank, maar je hebt het hier wel over een powerbank waarmee je je laptop meer dan eens kunt opladen. Dit is geen zakformaat powerbank, maar je kunt hem wel makkelijk kwijt in je laptoptas.Voor het opladen van je laptop, smartphone, tablet en andere gadgets beschikt deze beste powerbank over 2 standaard USB poorten en 1 USB Type-C poort. QC geschikte apparaten kunnen twee keer zo snel worden opgeladen dan met een normale 2A oplader. Via een led-schermpje kun je zien hoeveel stroom er nog in de powerbank zit.

De iWalk Chick is voor een powerbank heel mooi vormgegeven met een strak design. Bovendien kun je kiezen uit drie kleuren: grijs, goudkleurig en rosé.Al met al is de iWalk Chick een prima powerbank voor al je apparaten, waaronder een laptop. Een soort mobiele noodstroomvoorziening.

Kijk voor de actuele prijs en andere goede powerbanks op het bovenaan genoemde Beste Powerbank Kopen.

Getest door: PDAshop


Onderwerpen:
iWalk Chick beste powerbank laptop, beste powerbank test, goede powerbanks laptops.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.