Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schuurmachine vlakke delen

Redactie     19:46    

Je hebt schuurmachines die de beste schuurmachine zijn op vlakke ondergronden en schuurmachines de uitblinken in het schuren van hoeken en randen. Onlangs keken we al naar de beste schuurmachines in de laatste categorie, nu is de beste schuurmachine voor vlakke delen aan de beurt.

beste schuurmachine

We hebben hier twee beste schuurmachines voor vlakke ondergronden waaronder één beste koop.


Deze schuurmachine test is uitgevoerd door de Schuurmachineshop. Daar koop je deze (en veel andere) schuurmachines tegen een lage prijs online. Kijk bij Beste Schuurmachine Kopen voor meer informatie en de actuele prijzen bij diverse winkels.

Beste schuurmachine vlakke delen: Makita BO5031K

Voor de power-user is de Makita BO5031K de beste schuurmachine. Dit is een sterke
300 watt excentrische schuurmachine. Dat is een roterende schuurmachine met een cirkelvormige vlakke zool die het best geschikt is voor snel en grof schuurwerk. Deze schuurmachine presteert het best op het gebied van schuren van middelgrote oppervlakken zoals tafelbladen en deuren, maar je kunt er eventueel ook een deur of wand mee schuren.

De Makita BO5031K is een dual action schuurmachine wat inhoudt dat hij zowel een draaiende als een oscillerende beweging maakt. Dat plus een snelheid van 24.000 schuurbewegingen per minuut zorgt voor een snel en superglad schuurresultaat.


De snelheid van deze beste schuurmachine voor vlakke delen is variabel en het apparaatje is voorzien van eens stofbak zodat het stof netjes opgevangen wordt.

Verder is de Makita BO5031K is de comfortabel en eenvoudig in het gebruik, ook als er verticale vlakken zoals wanden moeten worden geschuurd.


Beste koop: Ferm PSM 1024 vlakschuurmachine

Gebruik je de schuurmachine maar af en toe? Dan is de Ferm PSM 1024 met zijn winkelprijs van circa 30 euro voor jou waarschijnlijk al voldoende. Dit is een schuurmachine met een rechthoekige zool (een vlakschuurmachine) geschikt voor het snel schuren van vlakke delen zoals platen en deuren.

Deze goedkope schuurmachine heeft geen opvangbak, maar je kunt er wel een alleszuiger op aansluiten.  Het lange snoer van 3 meter geeft veel bewegingsvrijheid en softgrip en een ergonomische vormgeving zorgen er voor dat je geen lichamelijke klachten hebt na een intensief dagje klussen.


Het grote verschil met de veel duurdere Makita is het geringe vermogen (180 watt) en daarmee de lagere draaisnelheid die met 12.000 bewegingen per minuut de helft bedraagt van die van de als beste schuurmachine geteste Makita.

Kijk voor de laagste actuele prijzen van deze en andere goede schuurmachines op het bovenstaande Beste Schuurmachine Kopen.

Zie ook: Meer testen van schuurmachines


Onderwerpen:
Makita beste vlakschuurmachine in test schuurmachines. Ferm vlakschuurmachine beste koop in test beste schuurmachine vlakke delen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.