Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste televisie voor een thuisbioscoop

Redactie     14:23    

Wil je een thuisbioscoop inrichten, maar dan wel met een TV in plaats van een beamer, dan wil je daar natuurlijk de beste televisie in plaatsen die daar verkrijgbaar voor is. Volgens experts van elektronica-tijdschriften uit de hele wereld is de beste home cinema televisie de Sony KD-65ZD9.


Deze Sony televisie is de winnaar van de EISA Award 2017-2018 Home Theatre TV. Hier alle informatie over deze beste televisie voor je huisbioscoop.Kijk voor de beste aanbieders van deze televisie op Beste Televisie Kopen. Daar vind je nog veel meer informatie over televisies waaronder de Televisie Top 10.

Beste televisie thuisbioscoop

De Sony KD-65ZD9 is de premium televisie van Sony die alles biedt wat je verwacht van een televisie voor je thuisbioscoop. Deze televisie is groot (65 inch, beelddiagonaal  van wel 165 centimeter!) en biedt een haarscherpe Ultra HD 4K resolutie.

 Bewegende beelden worden dankzij de 100 Hz beeldverversing vloeiend weergeven en 10 het bit Triluminos paneel zorgt voor heel heldere kleurrijke beelden. De kleuren blinken nog extra uit door de UHD Premium techniek die een breder kleurbereik heeft dan standaard UHD. Ook zorgt UHD Premium voor een nog betere helderheid.


De LED achtergrondverlichting beslaat het gehele oppervlak van het 65 inch grote scherm. De piekhelderheid van het scherm haalt wel 1800 nit.  Er worden twee 3D brillen meegeleverd voor de 3D weergave van films.

Beelden van een blue-ray speler en andere Ultra HD bronnen zien er werkelijk schitterend uit, ook als het licht is in de kamer. Dit komt onder andere door de full-array LED lokale verduisteringstechnologie. De 4K X1 Extreme beeldprocessor krikt beelden met een lagere resolutie dan Ultra HD op zodat het lijkt alsof je toch naar 4K beelden aan het kijken bent.Het is de beste televisie voor een bioscoop thuis, maar ook op andere punten blinkt de Sony KD-65ZD9 uit. Zo heeft deze grote televisie een zeer lage input lag vertraging bij games en ook de Smart TV functies werken perfect.

Goedkopere alternatieven

Met een prijs van 3.995 euro lijkt deze televisie duur, maar gezien de kwaliteit, beeldformaat en mogelijkheden is het in feite een koopje. Ligt deze prijs toch boven je budget? Kijk dan bij het hierboven genoemde Beste Televisie Kopen voor goedkopere alternatieven.

Zie ook: Foto's: Sony

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.