Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Hansgrohe handdouche beste douchekop

Redactie     21:38    

Bij een Duitse test van douchekoppen is de Hansgrohe Croma 100 tot beste douchekop uitgeroepen. Deze op het eerste gezicht eenvoudige handdouche is van prima kwaliteit en biedt goede mogelijkheden. Hier meer informatie over deze beste douchekop uit de test.

beste douchekop test

Deze voordelige maar heel goede douchekop kent vier straalsoorten waaronder een heerlijke massagestraal.


De winnaar van de douchekop test, in Duitsland door Vergeleich uitgevoerd, is in Nederland goedkoop te koop bij deze aanbevolen badkamerwinkels. Kijk daar voor de laagste actuele prijs van deze beste douchekop.


Beste douchekop handdouche: Hansgrohe Croma 100

De Hansgrohe Croma 100 is een handdouche met een douchekop die een diameter heeft van 10 centimeter. Deze beste douchekop uit de douchekoppen test heeft altijd een geschikte waterstraal voor je. Je kunt schakelen tussen een normale straal, een krachtige regenstraal, een shampoostraal (ideaal om je haren mee uit te spoelen) en een massagestraal. Het kiezen van de juiste straal gaat makkelijk, en eventueel met de ogen dicht, door aan de straalschijf te draaien.

Extra mogelijkheden

Naast de vier straalstanden kent de Hansgrohe Croma 100 nog enkele handige mogelijkheden. Bijvoorbeeld QuickClean,  dat werkt met flexibele siliconennoppen. Kalk en vuil kun je eenvoudigweg verwijderen door zacht over deze noppen te wrijven. Zo verkalken de openingen van de douchekop niet, en kun je altijd blijven profiteren van optimale waterstralen. Bovendien zorgt de anti-kalktechnologie voor een langere levensduur.

Ook heerlijk zijn de XXL Performance eigenschappen. Met een diameter tussen de 100 en 600 mm zorgt deze douche voor een waar waterdeken.

Een mooie douchekop

Zijn titel van beste douchekop uit de test heeft de Hansgrohe Croma 100 verder te danken aan zijn mooie eleante design, verzorgde afwerking en goede functionaliteit. Ook is deze douchekop stil in het gebruik.

Hoge kwaliteit van Hansgrohe

Handgrohe is een sanitairmerk dat garant staat voor kwaliteit. Het is een toonaangevend Duits merk in douchekoppen, kranen en douchepanelen.  Een hoge kwaliteit en een smaakvol design zijn kenmerkend voor Hansgrohe douches.

Hun douchekoppen en andere producten zijn heel mooi afgewerkt.

Waar koop je deze douchekop goedkoop?

De Hansgrohe Croma 100 en andere goede douchekoppen / douchebenodigdheden koop je goedkoop online bij de bovenstaande beste online winkels

Liever een compleet douchesysteem?

Heb je liever een complete douche? Met niet alleen een hoofddouche (regendouchekop), maar ook een handdouche, een thermostaatkraan of mengkraan en de stang en slang? Kijk dan op Beste Regendouche Kopen voor de top 10 van die regendouche systemen.


Zie ook: Meer testen van douches

Foto's: Hansgrohe


Onderwerpen:
Hansgrohe Croma 100 beste douchekop test, beste douche, goede douchekoppen, Hansgrohe beste handdouche test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.