Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

LG beste LED televisie

Redactie     15:29    

De LG 55SJ850V is door de elektronica-tijdschriften verzameld in de EISA uitgeroepen tot de beste televisie met de LED technologie.


Wat maakt de LG 55SJ850V zo goed dat hij de EISA Award 2017 / 2018 in de categorie beste LED televisie heeft gewonnen? Dat kun je hier lezen.

De beste televisie?

Is de LG 55SJ850V ook de beste televisie? Nee, een andere televisie van dit Koreaanse merk werd uitgeroepen tot beste OLED televisie, en die technologie wint het van LED. Maar deze beste LED televisie uit de test is vele malen goedkoper, en dat de televisie ook een beetje betaalbaar is, dat is natuurlijk ook belangrijk!

Goedkoopste aanbieders

Kijk maar op Beste Televisie Kopen voor de laagste prijzen van de LG 55SJ850V en andere goede televisies. Je vindt daar ook de actuele televisie top 10.

Zie ook: Meer recente testen van televisies


Beste LED televisie: LG 55SJ850V 

De LG 55SJ850V heeft een prijskaartje van zo'n 1.500 euro en dat betekent dat dit niet alleen een heel goede televisie is, maar ook een heel betaalbare TV.

Want dit is een grote televisie. 55 inch, wat staat voor een beelddiagonaal van 140 centimeter. Deze televisie kan de 4K Ultra HD resolutie weergeven en de 100 Hz beeldverversing zorgt voor vloeiende beelden, ook als er snelle bewegingen op het scherm worden getoond. Ideaal bij sport en games.Het 10 bit paneel zorgt voor realistische HDR beelden vol kleur.

Alle Smart TV mogelijkheden zijn aanwezig en worden aangevuld met het WebOS 3.5 besturingssysteem. Deze brengt de content van internet, televisie en apps overzichtelijk samen in één gebruikersomgeving.

Als nadeel kun je het feit zien dat deze televisie geen 3D beelden kan weergeven, maar 3D is in de huiskamer op zijn retour, en wordt door steeds minder nieuwe televisies ondersteund.

Ondanks zijn lage prijs is deze 55 inch Smart TV toch de beste LED televisie die er momenteel te koop is.

Kijk bij het bovenstaande Beste Televisie Kopen voor de actuele prijs van deze beste televisie en andere goede televisies. Daar vind je ook de Televisie Top 10.

Zie ook: TV kiezen en kopen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.