Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

LG en Philips maken de beste OLED televisies

Redactie     19:01    

OLED televisies zijn dunner dan LED televisies en geven beelden met meer contrast. Daarom geven OLED televisies beelden met een hogere kwaliteit. Bij een grote wereldwijde test van televisies kwamen televisies van LG en Philips als beste OLED TV's uit de test.


De experts van 53 elektronicatijdschriften uit 25 landen kozen voor de LG OLED65E7 als beste OLED televisie en voor de Philips 55POS9002 als beste koop en schonken deze televisies de EISA Award 2017 / 2018. Hier informatie over deze beste televisies met de OLED techniek.


Tip: Koop deze beste OLED televisies tegen de laagste prijs bij de online winkels vermeld op Beste Televisie Kopen. Je vind daar nog meer televisies tegen de laagste prijs.

Beste OLED televisie LG OLED65E7

Kwaliteit kost geld, en je kunt dan ook heel wat kwaliteit verwachten van deze beste OLED televisie uit de test. Bijna 5.000 euro kost deze televisie. Er werd niet voor niets ook een een beste koop aangewezen!

Je krijgt voor je geld niet alleen veel kwaliteit, maar ook veel televisie. 65 inch is deze televisie groot, met andere woorden een beelddiagonaal van 165 centimeter. Hiermee vormt de LG OLED65E7 de basis voor een perfecte thuisbioscoop!


En ondanks het grote formaat is de beeldkwaliteit spectaculair goed met een perfectie die alleen OLED kan bereiken. Van de donkerste schaduwen tot het felste zonlicht is allees haarscherp, vol contrast en natuurgetrouw. Kleurrijke beelden zijn ook echt kleurrijk. Genieten!

En natuurlijk hebben de beelden de 4K Ultra HD resolutie en natuurlijk biedt deze Smart TV het beste dat LG in huis heeft. Kijk bij het bovenstaande Beste Televisie Kopen voor de actuele prijs van deze beste OLED TV die er te koop is.

Beste koop test OLED TV: Philips 55POS9002

Ook de Philips 55POS9002 is geen goedkope televisie, maar hij kost nog niet de helft van de bovenstaande LG OLED TV. Hij is ook iets kleiner, maar met een beelddiagonaal van 140 centimeter nog steeds homecinema-waardig.

Deze beste OLED televisie van Philips is een Ambilight televisie, wat betekent dat de TV de wand achter de televisie meekleurt met de kleur van de beelden. Hierdoor vervaagt de grens van televisiebeelden en werkelijkheid en lijkt het scherm nog groter dan het al is.


De OLED-techniek en 4K Ultra HD resolutie versterken de Ambilight-ervaring nog verder. Het is echt of je in het televisielandschap opgenomen wordt!

De apps uit de Google Play Store en de Philips App Gallery maken van deze beste koop onder de OLED televisies een perfect multimedia centrum.

Kijk op het bovenstaande Beste Televisie Kopen voor nog veel meer goede televisies en voor alle prijzen en specificaties.

Zie ook:


Foto bovenaan: LG Electronics

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.