Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

LG SJ9 als beste soundbar getest

Redactie     19:01    

De LG SJ9 heeft eerder de EISA Award voor de beste soundbar gewonnen. Hifi- en elektronica-tijdschriften uit 25 landen wezen de LG SJ9 als beste soundbar aan die er te koop is.

beste soundbar test

De combinatie van een mooi design en een imponerend geluid gaven de doorslag. De LG SJ9 is de beste soundbar van de vele soundbars die al deze tijdschriften voorbij zien komen.

Hoewel deze award alweer een tijdje geleden is toegekend os de LG SJ9 nog steeds één van de beste soundbars die er te koop is, en nog steeds zeer populair. Deze soundbar koppelt een geweldig geluid en een mooie vormgeving aan een heel betaalbare prijs. Niet voor niets staat de LG SJ9 al jaren aan de top bij de soundbars.

Deze soundbar, die wordt geleverd met een draadloze subwoofer, is te koop bij de winkels genoemd op Beste Soundbar Kopen. Naast de goedkoopste aanbieders van deze en andere soundbars vind je daar ook de Soundbar Top 10.

Beste soundbar: LG SJ9 

Maar volgens "zij die het weten kunnen" is de LG SJ9 de beste soundbar van allemaal. Deze magazines wereldwijd testen immers vrijwel alle serieuze soundbars uit. De EISA Award voor beste soundbar is dan ook een zeer prestigieuze prijs, en de LG SJ9 een zeer terechte winnaar.


Een prachtig surround geluid bij je films
Want deze 50 watt soundbar levert een geluid af dat serieus beter is dan van welke televisie dan ook. Van een soundbar in deze prijsklasse mag je een echt beter geluid verwachten, en dat maakt deze beste soundbar uit de test meer dan waar. Zo ondersteunt de LG SJ9 de Dolby Atmos technologie die het surround via het plafond weerkaatst. Zo maak je van je hele kamer een speaker.

Een volwaardig speaker systeem voor in de woonkamer
Deze beste soundbar is ook heel veel meer dan een speaker voor de televisie alleen. Zo is er een Google Chromecast ingebouwd waardoor je al je muziek naar de soundbar kunt streamen. Ook via bijvoorbeeld muziekbronnen als Spotify, Deezer, Google Play Music en Youtube. Het is een gemis dat deze soundbar niet over een USB-aansluiting beschikt, maar de streaming mogelijkheden maken dat weer goed.


Dat streamen kan draadloos via WiFi of Bluetooth of via een bekabeld netwerk. Heb je een LG multiroom systeem. Dan kun je de LG SJ9 daar deel van uit laten maken.

Met de LG SJ9 soundbar en zijn meegeleverde draadloze subwoofer haal je niet alleen het beste geluid voor je televisie in huis, maar ook een prima draadloos speaker-systeem voor in de huiskamer. Met die EISA Award 2017-2018 als beste soundbar zijn we het helemaal eens!

Kijk bij het bovenstaande Beste Soundbar Kopen voor de actuele laagste prijs.

Zie ookOnderwerpen:
Test LG SJ9 soundbar. EISA Award beste soundbar.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.