Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Printer test: Epson beste fotoprinter

Redactie     17:02    

Wat voor jou de beste printer is hangt sterk af van waarvoor je de printer gebruikt. Print je veel foto's en ander beeldmateriaal? Kijk dan eens naar de Epson Expression Premium XP-640. Dit is de beste fotoprinter uit de printer test.


Deze Epson printer print gedetailleerde scherpe foto's met extra diepe zwartwaardes. Maar ook bij ander printwerk presteert deze all-in-one printer goed.

 Dat maakt de Epson XP-640 tot de perfecte allround printer voor wie regelmatig foto's print.

>>> TIP: Kijk op Beste Printer Kopen voor de beste aanbieder van deze printer en andere goede printers. Je vindt er onder andere de Printer Top 10.

Beste fotoprinter: Epson XP-640

Want je doet de Epson Expression Premium XP-640 te kort als je hem een fotoprinter noemt. Deze all-in-one inkjet kan meer. Naast mooie foto's print deze ook documenten in een hoge kwaliteit en je kunt de Epson XP-640  ook als kopieerapparaat en scanner gebruiken.

Perfecte printjes
Met een afdrukresolutie van 5760 x 1440 dpi levert de Epson XP-640 scherpe foto's af in mooie kleuren. Ook handig wie regelmatig foto's print, deze Epson all-in-one fotoprinter beschikt over twee papierlades waarvan één speciaal voor fotopapier. Als je foto's gaat printen hoef je dus geen papier te wisselen, alleen de juiste bak te kiezen. Dat kan ook van elders, want deze beste fotoprinter uit de test ondersteunt niet alleen draadloos printen via WiFi maar ook printen via internet. Zo liggen je printjes op je te wachten als je thuis komt.


Meer dan een fotoprinter alleen
Verder ondersteunt deze Epson all-in-one printer automatisch dubbelzijdig printen (ideaal om papier te besparen), en kun je ook zonder computer scannen, kopiëren en printen. Het 6,8 inch kleuren touchscreen neemt dan de rol van het computerscherm over. Ook printen van SD-kaart is mogelijk.

Kortom, de Epson XP-640 is een echte allround all-in-one printer die geschikt is voor al het printwerk, maar daarnaast blinkt deze printer uit door de mooie foto's en ander beeldmateriaal dat hij print. Niet alleen de beste fotoprinter voor je vakantiefoto's, maar ook een topper bij het printen van brochures, folders, visitekaartjes en ander grafisch printwerk.

Kijk bij het bovenstaande Beste Printer Kopen voor deze als beste fotoprinter geteste Epson, en andere printers, tegen de laagste prijs.

Zie ook: 

Publicatie test: september 217

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.