Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste blu-ray speler (Ultra HD)

Redactie     15:48    

De EISA Award voor beste blu-ray speler 2017 / 2018 is naar twee blu-ray spelers gegaan. De beste blu-ray speler uit de test kost namelijk 849 euro (adviesprijs) en niet iedereen is bereid zo'n bedrag neer te tellen voor een blu-ray speler. De EISA wees daarom ook een beste koop aan.


Kijk hier voor informatie over deze twee beste ultra hd blu-ray spelers uit de test.


Beide blu-ray spelers zijn online tegen de laagste prijs te koop bij de aanbevolen winkels op Beste blu-ray speler kopen. Daar vind je ook de blu-ray speler top 10 van dit moment.

De EISA is een samenwerking van 53 elektronica-magazines uit 25 landen. Alle blu-ray spelers worden gedurende het jaar door deze tijdschriften getest, en dit zijn de beste blu-ray speler en de beste koop van dit jaar.

Beste blu-ray speler: OPPO UDP-203

Is de prijs van ondergeschikt belang? Kies dan voor de OPPO UDP-203 blu-ray player. Dit is de beste blu-ray speler die je kan kopen. De beeldkwaliteit (ook van Dolby Vision films) is beter dan van welke andere blu-ray speler dan ook.  En de video-instellingen zijn geheel door de gebruiker aan te passen.Ook voor muziekliefhebbers is dit een geweldige speler want ook je muziek kun je in de hoogste kwaliteit afspelen. Met SACD, 32-bits AKM DAC, multichannel analoge uitgangen en veel meer.

Klik voor groter

En natuurlijk speelt deze beste blu-ray speler uit de test Ultra HD 4K video af.

Beste koop blu-ray speler: Panasonic DMP-UB300 en DMP-UB400

Kwaliteit kost geld. Dus deze Panasonic blu-ray spelers zijn niet bepaald goedkoop, al kosten ze dan maar een derde van de OPPO!

Ook deze Panasonic blu-ray spelers kunnen films in de 4K Ultra HD resolutie afspelen. 4K heeft de toekomst, dus dit is wel een aanrader als je een nieuwe blu-ray speler koopt. Ook al ben je dan wat duurder uit. Heb je een 4K televisie? Dan pimpt de Panasonic  4K High Precision Chroma-processor de beelden naar Ultra HD.


Ook als muziekspeler zijn dit toppers die hi-res muziek afspelen (inclusief DSD en 192kHz / 24-bits FLAC) zonder kwaliteitsverlies.

En ook met deze Panasonics maak je van je TV een smart TV. Helaas zijn beide modellen moeilijk verkrijgbaar in Nederland en Belgiƫ. Kijk hieronder voor goede alternatieven.

Meer goede blu-ray spelers

Je hebt natuurlijk ook goede blu-ray spelers onder de 200 euro, en zelfs voor een prijs ver onder de 100 euro koop je al een blu-ray speler. Kijk op het bovenstaande Beste Blu-ray Speler Kopen voor veel meer goede blu-ray spelers tegen de laagste prijs. Je vind er ook de Blu-ray Speler Top 10 met daarin ook heel voordelige blu-ray spelers.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.