Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste alarmsysteem met alarm op smartphone

Redactie     11:35    

Bescherm je huis of kantoor met een goed alarmsysteem. Bij de test van alarmsystemen is de Eminent EM8610 als beste alarmsysteem met notificatie uit de test gekomen. Hierbij krijg je een melding op je telefoon als er onraad geconstateerd wordt.


Dat kan via een (automatisch) telefoontje of via een SMS tekstbericht. Dankzij een microfoon kun je vervolgens luisteren wat er aan de hand is.Beste alarmsysteem kopen

Dit alarmsysteem is goedkoop te koop via de Alarmsysteem Store. Kijk op Beste Alarmsysteem Kopen voor de actuele lage prijs. Je vindt daar ook meer alarmsystemen, een alarmsysteem keuzehulp en de top 10 van alarmsystemen.

Op Beste Alarmsysteem kopen vind je ook alarmsystemen waarbij je op je smartphone, tablet of PC live videobeelden van je alarmsysteem kunt bekijken. De Eminent EM8610 is namelijk het beste alarmsysteem in een lagere prijsklasse en beschikt niet over een camera.


Beste alarmsysteem met notificatie: Eminent EM8610 

Maar zoek je een goedkoop alarmsysteem zonder camera, dan is de Eminent EM8610 de beste koop. Voor nog geen 150 euro krijg je een uitgebreid alarmsysteem met een bewegingsmelder en 2 contacten voor ramen en deuren. Verder worden er onder andere 2 afstandsbedieningen en 2 NFC-tags meegeleverd evenals een bedieningspaneel.

Het alarmsysteem functioneert zelfstandig. Er is geen internet of netwerk nodig want dit beste alarmsysteem met notificatie maakt gebruik van een eigen pre-paid sim-kaart. Ook is het alarm tegen stroomutival beschermt via backup-batterijen. De sensoren maken draadloos contact met het hoofdpaneel. Je kunt het draadloze alarmsysteem zelfs uitbreiden tot wel 50 sensoren.

Alarm via je telefoon kun je in de hele wereld ontvangen, maar je kunt er ook voor kiezen om (tevens) een alarm af te laten gaan. Het bedieningspaneel is namelijk voorzien van een sirene die een behoorlijk kabaal geeft.Via een app op je smartphone of tablet kun je het alarmsysteem aan en uitschakelen en luisteren wat er in huis gebeurt.

TIP: Wil je op je telefoon kunnen zien wat er gebeurt in huis? Kies dan voor een alarmsysteem met IP-camera. Op het bovenaan genoemde Beste Alarmsysteem Kopen vind je alle goede alarmsystemen.

Publicatie test: oktober 2017
Getest door: Alarmsysteem Store
Zie ook: Meer testen van alarmsystemen

Foto's: Eminent

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.