Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste alarmsysteem met live camerabeelden

Redactie     13:05    

De beste alarmsystemen waarschuwen je tegenwoordig niet alleen met een sirene, maar ook via een alarm op je telefoon waarna je live via beelden van een bewakingscamera kunt zien wat er aan de hand is. Het beste alarmsysteem van al deze moderne alarmsystemen is de eTiger S3b-SV.Dit beste alarmsysteem uit de test waarschuwt je altijd. Als je boven ligt te slapen, maar ook als je in het buitenland op vakantie bent. Een abonnement is voor dit alles niet nodig.


Beste alarmsystemen kopen

De eTiger S3b-SV is evenals alle andere goede alarmsystemen goedkoop te koop bij de Alarmsysteem Store. Kijk bij Beste Alarmsystemen Kopen voor de laagste actuele prijs, een Alarmsysteem Keuzehulp en de Top 10 van Alarmsystemen.


Beste alarmsysteem: eTiger S3B-SV

Met de eTiger S3B-SV koop je voor een kleine 200 euro een professioneel bewakingssysteem met een IP-camera, notificatie via telefoon en SMS, sirene, basisstation, 2 bewegingsmelders, 2 sensoren voor raam of deur, 2 NFC-tags en 2 afstandsbedieningen. Kortom een waanzinnig compleet beveiligingssysteem voor zo weinig geld.


Als de sensoren een indringer constateren gaat er een luid alarm af van wel 100 decibel. Zeker weten dat je wakker wordt! En ben je niet thuis? Dan kun je je via een telefonische oproep of SMS laten waarschuwen. Via de app kun je dan op je telefoon kijken wat er aan de hand is. Je kunt de beelden van de camera live bekijken (en eventueel op internet opslaan). Ook kun je via de app het alarmsysteem in- en uitschakelen.

Je kunt tot wel 10 telefoonnummers opgeven die gewaarschuwd moeten worden bij een alarm. Je bent hierbij niet afhankelijk van een netwerk of internet want het alarmsysteem werkt via een eigen prepaid SIM-kaart. Ook beschikt  het systeem over backup-batterijen, dus het alarm blijf werken als de stroom wordt afgesloten.

Met twee bewegingssensoren en twee sensoren voor deuren en ramen is dit alarmsysteem al heel compleet. Maar je kunt het bewakingssysteem nog verder uitbreiden. Tot wel 50 sensoren kunnen draadloos met het basisstation communiceren.

De eTiger S3B-SV is terecht uitgeroepen tot beste alarmsysteem. Vooral als je de prijs laat meewegen.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Alarmsysteem Kopen voor dit alarmsysteem en andere goede alarmsystemen tegen de laagste prijs.

Getest door: Alarmsysteem Store
Zie ook: Meer testen van alarmsystemen


Onderwerpen:
Beste alarmsysteem, live beelden bewakingscamera kijken, live beveilingscamera.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.