Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste autoradio met DAB+

Redactie     12:28    

DAB+ is de radio van de toekomst. Digitale radio die niet alleen muziek in een veel betere kwaliteit kan weergeven, maar die ook extra radiozenders en extra informatie mogelijk maakt. Ideaal voor in de auto. Daarom kijken we hier naar de beste autoradio met DAB+.


Of eigenlijk twee beste autoradio's met DAB+ want het betreft de beste DAB+ autoradio met enkel-DIN en de beste DAB+ autoradio met dubbel-DIN.


Beste autoradio kopen

Beide beste autoradio's zijn goedkoop te koop bij de Autoradiostore en andere aanbevolen winkels op Beste Autoradio Kopen. Op Beste Autoradio Kopen vind je ook de actuele top 10 van autoradio's.

Beste autoradio met DAB+ (enkel-DIN): Pioneer DEH-X8700DAB

Luister in de auto naar digitale radio in de beste kwaliteit met deze Pioneer DAB+ autoradio. De muziek klinkt alsof je deze van CD afspeelt. Ook ontvang je digitaal de laatste verkeersinformatie onder het rijden.Maar naast deze DAB+ mogelijkheden heeft de Pioneer DEH-X8700DAB meer sterke punten. Vooral voor iPhone gebruikers. Deze kunnen bijvoorbeeld deze autoradio via de Siri Eyes Free functie met spraak besturen.  Deze Pioneer autoradio fungeert ook heel goed als handsfree-set voor je telefoon.Deze beste autoradio's met DAB+ kan ook CD's afspelen, maar vreemd genoeg ontbreekt de USB-aansluiting. Wil je muziek van een USB-stick af kunnen spelen, kijk dan Beste Autoradio Kopen voor de beste alternatieven waarbij dat wel mogelijk is. Bij deze Pioneer autoradio is het afspelen van je eigen muziekverzameling van de telefoon via Bluetooth natuurlijk wel mogelijk.


Beste autoradio met DAB+ (dubbel-DIN)

De andere beste autoradio met DAB+ is de Kenwood DPX-7000DAB. Deze DAB+ autoradio blinkt uit door zijn afspeelmogelijkheden. Je kunt muziek streamen via Bluetooth, CD's en audio-DVD's afspelen, en apparatuur aansluiten via USB of een 3,5 mm kabel. Ook is handsfree telefoneren mogelijk met deze beste dubbel-DIN DAB+ autoradio.

 

Via 3 pre uitgangen kun je een extra versterker of subwoofer aansluiten op deze radio, en via NFC kun je je smartphone heel makkelijk verbinden. Je hoeft alleen even met je telefoon tegen de autoradio aan te tikken.

Het grote 2-DIN scherm is kantelbaar zodat je je afspeellijst en andere informatie goed kunt lezen. Wat ook leuk is: de kleur van het display is naar eigen smaak aan te passen.


Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Autoradio Kopen voor de laagste prijzen van deze beste DAB+ autoradio's uit de test en voor nog veel meer goede autoradio's en andere multimedia voor in de auto.

Getest door: Autoradiostore
Meer testen van autoradio's


Onderwerpen:
Beste DAB+ autoradio test, beste autoradio met DAB plus, DAB autoradio's test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.