Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste broodrooster en beste koop

Redactie     21:27    

Het broodrooster valt in de categorie o zo simpele apparaten, maar o wee als je een slecht broodrooster treft. Dan zijn er teleurgestelde gezichten aan het ontbijt. Dat willen we voorkomen! Daarom hier het beste broodrooster uit de test van broodroosters (toasters), en de beste koop.


Deze beste broodroosters bieden veel mogelijkheden. Met het beste broodrooster kun je zelfs tosti's maken.

De experts van het Broodroostercenter waren verantwoordelijk voor deze broodrooster test. De genoemde toasters, en veel andere broodroosters zijn dan ook te koop bij het Broodroostercenter en andere winkels uit het overzicht op Beste Broodrooster Kopen. Daar vind je ook de broodrooster top 10.

Beste broodrooster: Kenwood TTM610

De Kenwood TTM610 is het meest veelzijdige broodrooster. Het is namelijk een broodrooster met een verstelbare sleufdikte zodat je er broden in verschillende diktes mee kan maken. Ook het met dit beste broodrooster uit de test ook mogelijk om tosti's te maken dankzij de breedte en de aanwezigheid van een tosti-klem.


Maar deze veelzijdigheid heeft ook zijn prijs. Niet alleen in euro's, maar ook in de vorm van slechts één sleuf voor boterhammen. Vind je het belangrijk om meer dan één toast tegelijk te maken, kies dan voor de beste koop hieronder (of voor een andere toaster op het bovenstaande Beste Broodrooster Kopen), want op dit punt schiet dit beste broodrooster uit de test tekort.

Voor de liefhebbers van bagels, croissants en andere broodjes die breder zijn dan een bammetje is dit dan wel weer het beste broodrooster. Kijk bij Beste Broodrooster Kopen voor de actuele laagste prijs.

Beste koop:  Brabantia BBEK1021N

Ben je op zoek naar een meer standaard broodrooster, heb je minder op met luxe broodjes, en wil je meer dan 1 boterham tegelijk kunnen roosteren, dan ben je beter uit met dit Brabantia broodrooster die bovendien heel wat goedkoper is.Met de Brabantia BBEK1021N rooster je twee boterhammen gelijktijdig. Dat is niet bijzonder voor een broodrooster, maar wat wel bijzonder is in deze goedkope prijsklasse dat zijn de zeven roosterstanden en de bagle-functie. Het brood kan ook meteen van uit de vriezer het rooster in, en deze beste koop bij de broodroosters van het Nederlandse merk Brabantia ziet er met zijn roestvrijstalen behuizing ook nog eens cool uit in de keuken.

Kijk voor alle goede broodroosters tegen een lage prijs bij het bovenaan genoemde Beste Broodrooster Kopen.

Zie ook: Meer testen van broodroosters


Onderwerp:
Kenwood beste broodrooster test, Brabantia beste koop test broodroosters.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.