Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draadloze koptelefoon 2017 / 2018

Redactie     11:44    

De JBL Everest Elite 750NC is uitgeroepen tot de beste draadloze koptelefoon van 2017 / 2018. Gespecialiseerde tijdschriften uit 25 landen riepen deze Bluetooth hoofdtelefoon uit tot beste mobiele koptelefoon en schonken JBL de EISA Award in deze categorie.

beste koptelefoon draadloos

De JBL Everest Elite 750NC levert een uitstekend geluid en is zowel voor thuis als voor mobiel gebruik zeer geschikt. Hier alle informatie over deze beste draadloze koptelefoon.

Goedkoop deze draadloze koptelefoon en andere kooptelefoons kopen

Op Beste Koptelefoon Kopen kun je de goedkoopste aanbieders vinden van deze beste draadloze koptelefoon en andere goede koptelefoons. Tevens vind je daar de Hoofdtelefoon Top 10 en een handige keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste koptelefoon.

Beste draadloze koptelefoon: JBL Everest Elite 750NC

Een heel sterk punt van deze beste Bluetooth koptelefoon is instelbare actieve noise cancelling. Deze is niet alleen in staat om de storende omgevingsgeluiden en ruis heel goed weg te filteren, maar je kunt ook heel precies instellen in hoeverre dat moet gebeuren. Zit je bijvoorbeeld op de fiets, dan wil je nog wel iets van je omgeving horen en stel je de onderdrukking van de omgevingsgeluiden wat minder sterk in. En zit je in de trein, dan ga je voor een maximale onderdrukking van de omgevingsgeluiden.

beste draadloze koptelefoon

Maar de JBL Everest Elite 750NC heeft meer sterke punten die hem tot beste draadloze koptelefoon maken. Neem bijvoorbeeld de vernieuwende JBL TruNote Auto Sound Calibration techniek die het geluid aanpast aan de anatomie van het oor van de gebruiker. Of het opvouwbare design, die er voor zorgt dat je deze beste draadloze hoofdtelefoon extra makkelijk kunt meenemen, bijvoorbeeld in de meegeleverde draagtas. En dan is er nog de JBL Headphones App waarmee je het geluid helemaal naar eigen smaak kunt instellen en updates kunt uitvoeren.


De accu biedt tot wel 20 uur aan stroom, en is binnen 3 uur weer volledig op te laden. Eigenlijk blinkt de JBL Everest Elite 750NC op alle onderdelen uit, en dat maakt deze Bluetooth koptelefoon tot een terechte winnaar van de EISA Award voor beste draadloze koptelefoon.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Koptelefoon Kopen voor de actuele laagste prijs voor deze beste hoofdtelefoon voor mobiel gebruik en voor andere goede koptelefoons.

Zie ook: Meer testen van koptelefoons

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.