Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope alarmsysteem

Redactie     12:10    

Ben je op zoek naar een eenvoudig en goedkoop alarmsysteem? Maar dan natuurlijk wel een goed alarmsysteem! Kijk dan eens naar de Smanos S105, het beste goedkope alarmsysteem.

beste goedkope alarmsysteem

Met dit eventueel nog uit te breiden alarmsysteem krijg je voor nog geen 70 euro een compleet alarmsysteem met een bewegingsmelder, een raam-/deursensor en 2 afstandsbedieningen. Het Sanos alarmsysteem is uit te breiden tot 40 sensoren.Beste alarmsysteem kopen

Dit beste goedkope alarmsysteem uit de test is (zoals veel meer goede alarmsystemen) goedkoop te koop bij de Alarmsysteem Store. Kijk op Beste Alarmsysteem Kopen voor meer informatie, prijzen en o.a. de Alarmsysteen Top 10.

Uitgebreider alarmsysteem?

De Smanos S10 waarschuwt bij onraad met een een sirene en met een alarmlicht. Wil je een uitgebreider alarmsysteem dat je via de telefoon waarschuwt, en waarbij je eventueel via het scherm van je smartphone live mee kunt kijken met beelden van een bewakingscamera? Kijk dan bij de andere testen van alarmsystemen, voor deze uitgebreidere bewakingssystemen.

Beste goedkope alarmsysteem: Smanos S10

Maar als je voor weinig geld je huis wilt beschermen, bijvoorbeeld 's nachts als je slaapt, dan is de Smanos S10 de het beste alarmsysteem voor een lage prijs. Het is ook een simpel alarmsysteem om te gebruiken. Je stopt de hoofdmodule gewoon in een stopcontact en op een strategische plek in huis hang je de bewegingsmelder op. Ook bevat het pakket een sensor die je op een raam of deur kunt bevestigen. Dit alles staat draadloos in contact met het alarm.Bij een detectie geeft de hoofdmodule een luid alarmsignaal (9 decibel) en begint het licht op het alarmsysteem te knipperen. Een backup-batterij zorgt er voor dat het alarm niet uitgeschakeld kan worden door de stroom af te sluiten.

De Smanos S10 is een simpel maar heel goed functionerend alarmsysteem. Voor nog geen 70 euro is je huis goed tegen inbraak beschermd.

Toch een uitgebreider alarmsysteem, bijvoorbeeld met notificatie op je smartphone voor als je niet thuis bent? Kijk dan op het bovenstaande Beste Alarmsysteem Kopen.

Publicatie test: oktober 2017
Getest door: Alarmsysteem Store

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.