Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koptelefoonversterker (hoofdtelefoon versterker)

Redactie     14:14    

Een smartphone, tablet, computer of laptop is geen high end auto-apparaat. Echt super is de geluidskwaliteit dan ook nooit. Met een koptelefoon versterker kun je er voor zorgen dat je een veel betere kwaliteit en meer uitgangsvermogen kijkt. Maar wat is de beste koptelefoonversterker?


De EISA, een samenwerking van 53 gespecialiseerde tijdschriften uit 25 landen, koos voor de RHA Dacamp L1 als beste koptelefoonversterker van 2017 / 2018. Hier meer informatie over deze beste koptelefoon versterker en koptelefoonversterkers in het algemeen.

Een goede koptelefoonversterker wordt vooral door audiofielen op prijs gesteld. Het aanbod is niet super groot, maar in het overzicht van koptelefoon versterkers kun je toch circa 50  goede koptelefoonversterkers vinden. Hier vind je ook de beste koptelefoonversterker, de RHA Dacamp L1, tegen de laagste prijs.

Wat is een koptelefoonversterker?

Een koptelefoon voorversterker/dac streamt digitale audio met hoge kwaliteit naar een koptelefoon. Zo kun je pas echt profiteren van de kwaliteit van je hoofdtelefoon of oortjes. Het geluid komt namelijk in optimale kwaliteit binnen. Goede koptelefoon versterkers worden gemaakt door audiomerken als Sennheiser, Teac, Sony, Pioneer, Marantz, Onkyo en natuurlijk RHA. Je hebt zowel mobiele koptelefoonversterkers als hoofdtelefoonversterkers voor in huis. Deze laatste kun je in je audio-systeem opnemen maar ze worden ook veel gebruikt door gamers die het beste geluid op hun koptelefoon willen hebben tijdens het gamen.

Beste koptelefoonversterker: RHA Dacamp L1

De RHA Dacamp L1 is een echte topper onder de hoofdtelefoonversterkers. Deze portable koptelefoonversterker met Digitale Audio Converter (DAC) beschikt over twee DAC's en twee versterkers. De DAC's zijn voorzien van de premium ES9018K2M DAC-chip en ook de AB-versterker componenten zijn van de hoogste kwaliteit.

Deze beste koptelefoonversterker levert een zeer hoge-resolutie audio playback tot wel 384kHz/32-bit PCM en Quad DSD. Je koptelefoon kun je verbinden met via een gebalanceerde mini-XLR of 3,5mm aansluiting. Alle kabels om de RHA Dacamp L1 koptelefoonversterker te verbinden met mobiele apparatuur worden meegeleverd.

Kijk bij het bovenstaande overzicht voor deze beste koptelefoonversterker uit de test en voor andere goede koptelefoonversterkers tegen de laagste prijs.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.