Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3 x de beste robotstofzuiger

Redactie     10:49    

Besteedt het stofzuigen uit. Niet aan een werkster of schoonmaakbedrijf maar aan een robot. Er komen steeds meer robotstofzuigers op de markt. Hier de resultaten van een test van robotstofzuigers.

beste robotstofzuiger test

We kijken hier naar drie winnaars van deze stofzuigertest. De beste robotstofzuiger ongeacht de prijs, de beste middenklasser en de beste goedkope robotstofzuiger.

Alle drie deze beste robotstofzuigers zijn te koop bij de Robotstofzuigerstore. Kijk op Beste Stofzuiger Kopen voor de laagste prijs en meer informatie.

Beste robotstofzuiger: iRobot Roomba 960

Het Amerikaanse iRobot is de toonaangevende fabrikant als het om de ontwikkeling van robotstofzuigers gaat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de beste robotstofzuiger van dit merk afkomstig is. Wil je de allerbeste robtotstofzuiger? Kies dan voor de iRobot Roomba 960. Kijk bij de aanbiedingen iRobot robotstofzuigers voor de laagste prijs.

beste robotstofzuiger

Het grotere verschil tussen deze Rooba en meer eenvoudige (en goedkopere) robotstofzuigers zit hem in het intelligente systeem om de te zuigen ruimte te scannen. Daarvoor beschikt deze beste robotstofzuiger uit de test namelijk over meerdere camera's die de kamer in beeld brengen. De intelligente robotstofzuiger analyseert de beelden van de kamer en stelt een praktisch schoonmaakplan op. Deze robotstofzuiger begint dus niet klakkeloos in het rond te zuigen zoals andere zuigrobots. Ook ziet de iRobot Roomba 960 waar vuil ligt en bewerkt dat plekje net zo lang tot het schoon is.

Om deze beste robotstofzuiger te activeren of te laten stoppen hoef je niet eens thuis te zijn. Dat kan via een app op je smartphone vanaf iedere locatie. Met deze app kun je de stofzuiger ook programmeren.

Een ander pluspunt is de sterke accu. Deze robotstofzuiger kan 75 minuten lang non-stop stofzuigen. Na afloop van zijn werk gaat deze beste robotzuiger zelfstandig terug naar zijn basisstation voor een nieuwe lading stroom. Dat laatste is standaard voor een goede robotstofzuiger, maar de capaciteit van de accu is veel hoger dan die van de concurrentie.

beste robotzuiger

En tenslotte (ook heel belangrijk) de stofzuigprestaties. Die zijn prima. Dankzij de draaiende borstel en goede zuigmond wordt zelfs lastig vuil, zoals dierenharen, door deze stofzuiger uit tapijt verwijderd.

Kijk op het bovenstaande Beste Stofzuiger Kopen voor de actuele laagste prijs van de iRobot Roomba 960.

Beste robotstofzuiger (middenklasse): Neato Botvac Connected

Ben je op zoek naar een goedkopere robotstofzuiger? Kijk dan eens naar de Neato Botvac. Deze robotzuiger is misschien wat minder geavanceerd dan de bovenstaande beste robotstofzuiger, maar hij levert prima zuigprestaties en kost zo'n 300 euro minder.robotstofzuiger test

Ook de Neato Botvac D3+ beschikt over draaiende borstels die wel raad weten met dierenharen. En ook deze beste robotstofzuiger onder de middenklassers is te bedienen met een app. Navigatie via laserlicht zorgt er voor dat deze stofzuiger niet tegen je meubels botst.

Een sterk punt van de Neato Botvac is zijn vierkante vorm. Dit is heel praktisch als er langs plinten gezogen moet worden. Wel is deze robotzuiger met 10 centimeter wat hoog. Komt deze robotstofzuiger wel onder je bank en kastjes? Dat is iets om op te letten.


Beste goedkope robotstofzuiger: iRobot Roomba 650

Ook onder de 350 euro kun je een goede robotstofzuiger kopen. Zelfs een echte iRobot Roomba. Dit basismodel van iRobot is de beste onder de goedkope robotstofzuigers. Zijn zuigprestaties zijn prima, of de ondergrond nu parket, laminaat, tegels of laagpolig tapijt is. Met hoogpolig tapijt heeft deze robotzuiger meer moeite. Op minder hoog tapijt zijn zelfs dierenharen geen probleem.

Ook de iRobot Roomba 650 kan zelf het vuil "zien". En je kunt een heel programma samenstellen van tot wel 7 schoonmaakbeurten. De robotzuiger gaat dan vanzelf op de aangegeven tijd aan het werk.

beste goedkope robotstofzuiger

Sensoren zorgen ervoor dat de stofzuiger niet botst en (heel belangrijk) niet van de trap rijdt. Natuurlijk zijn er ook wat nadelen ten opzichte van de duurdere Roomba's. Deze beste goedkope robotstofzuiger maakt wat meer geluid (70 decibel) en er is geen app beschikbaar. Maar daar tegenover staat dat dit wel een betaalbare robotstofzuiger is die goed zuigt. En daar gaat het toch uiteindelijk om!

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Stofzuiger Kopen voor alle prijzen en veel meer informatie over de beste stofzuigers.

Publicatie test: oktober 2017
Test uitgevoerd door Robotstofzuigerstore
Meer testen van stofzuigers en robotstofzuigers


Onderwerpen:
Beste robotstofzuigers test, Neato Botvac beste koop, iRobot Roomba beste robotstofzuiger test, beste goedkope robotstofzuiger test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.