Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stofzuiger bij allergie

Redactie     13:57    

Iemand die allergisch is voor huisstof, stofdeeltjes, huisstofmijt, pollen of andere allergenen stelt andere (en hogere) eisen aan de stofzuiger dan andere mensen. De stofzuiger moet beschikken over een goed HEPA-14 filter en een goede zuigkracht hebben. Maar wat is de beste stofzuiger bij allergie.

De Bosch Free'e BSGL5409 is getest als beste stofzuiger bij allergieën. Hier meer informatie over deze beste stofzuiger uit de test.

De experts van de Stofzuigerstore voerden deze test uit. Bij die winkels, en andere aanbevolen winkels op Beste Stofzuiger Kopen kun je deze stofzuiger vinden, evenals andere goede stofzuigers en de stofzuiger top 10.


Beste stofzuiger allergie-patienten: Bosch Free'e BSGL5409

Natuurlijk beschikt de Bosch Free'e BSGL5409 als beste stofzuiger tegen allergieën over een HEPA-14 filter. Dit filter voorkomt dat de meest kleine stofdeeltjes en pollen er aan de achterkant weer net zo snel uitgeblazen worden. Zo'n HEPA-14 filter is een must voor allergie-patienten zoals mensen die last hebben van stofdeeltjes en hooikoorts.

Verder beschikt de Bosch Free'e over een stofzak. Ook dat is aan te raden bij allergie-patienten.

Maar ook voor mensen die geen last hebben van allergie is de Bosch Free'e BSGL5409 een uitstekende stofzuiger met veel sterke punten. Bijvoorbeeld door zijn lange snoer van 12 meter (effectief bereik 15 meter). Ook is deze energieklasse A stofzuiger energiezuinig en milieuvriendelijk.Deze Bosch stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren.  Voor kwetsbare vloeren van hout is er een parketborstel en de combiborstel is er voor tapijt, laminaat, en tegelvloeren.

De prijs van deze beste stofzuiger en andere goede stofzuigers

Deze beste stofzuiger voor allergie patiënten is te koop bij bovenaan genoemde winkel. Daar koop je ook alle andere goede stofzuigers tegen een lage prijs.

Publicatie test: oktober 2017
Getest door: Stofzuigerstore
Meer testen van stofzuigers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.