Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Bosch Autocook beste multicooker test

Redactie     21:25    

De Bosch Autocook is als beste multicooker getest. Met 50 voorgeprogrammeerde bereidingsmogelijkheden kun je met dit keukenapparaat talloze gerechten op juiste wijze te bereiden. Dit kan op veel verschillende manieren.


Koken, braden, stomen, frituren, het kan allemaal met deze beste multicooker uit de test.

En het handige aan zo'n multicooker is dat je er niet bij hoeft te blijven. De Bosch Autocook beschikt over een Teflon anti-aanbaklaag en is een kei in slow cooking.

Deze beste multicooker uit de test is te koop bij de winkels op Beste Multicooker Kopen. Daar vind je ook de Multicooker Top 10.

Beste multicooker test: Bosch Autocook

Met 50 voorgeprogrammeerde bereidingen kookt de Bosch Autocook bijna ieder recept zelfstandig. Daarom is de uitgestelde start ook zo handig. Vul 's ochtends de cooker, kies het juiste programma en stel de timer in, en je maaltijd is klaar als je thuis komt. Ben je iets later? Geen probleem, daarvoor is de warmhoud-functie.


Wil je zelf kokkerellen met de  Bosch Autocook? Ook dat kan. Je stelt dan tempeatuur, tijd en (eventueel) stoomdruk zelf in. Je kunt deze zelfs bewaren via de My Recipe functie. Ook deze eigen recepten kun je vervolgens via uitgestelde start laten bereiden.

Ook na afloop is de Bosch Autocook een handige multicooker. Binnenpan, uitneembare onderdelen en accessoires kunnen namelijk allemaal de vaatwasser in. Niet alleen het koken, maar ook het afwassen kost nauwelijks tijd.

Zowel losse gerechten als complete éénpans maaltijden zijn te maken met deze beste multicooker die wordt geleverd met stoommandje, frituurmandje, spatel, lepel, een receptenboek en een app met recepten.

Waar koop je de Bosch Autocook en wat kost deze beste multicooker?

Kijk bij het bovenstaande Beste Multicooker Kopen voor de laagste prijs van deze en andere goede multicookers.

Zie ook: Meer beste multicookers uit de test
Test uitgevoerd door Vergleich


Onderwerp:
Bosch Autocook beste multicooker in test multicookers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.