Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Denon beste koptelefoon 2017 / 2018

Redactie     15:26    

Wil je de beste koptelefoon die er te koop is? Kies dan voor de Denon AH-D7200. Deze hoofdtelefoon won de EISA Award 2017-2018 bij de koptelefoons. HiFi tijdschriften en andere gespecialiseerde tech-magazines uit 25 landen kozen voor deze Denon hoofdtelefoon als beste koptelefoon.


Bij deze test van koptelefoons werd niet alleen naar de geluidskwaliteit gekeken maar ook naar het draagcomfort. En daarin blinkt de Denon AH-D7200 echt uit.Deze beste koptelefoon uit de test en andere goede koptelefoons koop je tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels op Beste Koptelefoon Kopen. Daar vind je onder andere ook de Koptelefoon Top 10.

Beste koptelefoon: Denon AH-D7200

Zoals we al schreven, de Denon AH-D7200 blinkt uit in draagcomfort. De oorschelpen zijn van lichtgewicht walnoot-hout en de schaapslederen hoofdband is gevuld met traagschuim (memory foam) dat zich naar de vorm van je hoofd vormt. Deze over-ear koptelefoon zit heerlijk, en dankzij de 3 meter lange (afneembare) kabel heb je alle bewegingsruimte.

Natuurgetrouw en gedetailleerd geluid

En dat de geluidskwaliteit. Die is werkelijk fantastisch! Met een frequentiebereik van 5 tot 55.000 Hertz klinkt alles natuurgetrouw en hoor je de kleinste details. De pulsbewegingen van de 50 millimeter FreeEdge drivers zorgen voor geen enkele vervorming en de kabel is gemaakt van zuurstofvrij koper dat het signaal zonder storingen doorstuurt. Er is alles aan gedaan om de muziek onvervormd en geheel natuurgetrouw weer te geven.

Nadelen Denon AH D7200

Geluidskwaliteit en draagcomfort zijn subliem. De nadelen van deze beste koptelefoon moeten we dan ook op andere terreinen zoeken. Ten eerste in de 6,3 millimeter aansluiting die er voor zorgt je deze hoofdtelefoon niet zonder koppelstuk op een smartphone of computer kunt aansluiten en in de adviesprijs van 799 euro. Niet iedereen zoekt een koptelefoon in die prijsklasse. Ook is de Denon AH D7200 er alleen in een versie met snoer en zonder Bluetooth.

Goedkopere goede alternatieven

Gelukkig zijn er in het bovenstaande Beste Koptelefoon Kopen ook goede koptelefoons te koop met een aanmerkelijk lager prijskaartje. Maar als je voor de beste en meest comfortabele koptelefoon gaat, dan adviseren we toch de  Denon AH-D7200, de beste koptelefoon van 2017 / 2018.

Zie ook: Meer testen koptelefoons
Foto's: Denon

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.