Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sennheiser Momentum In-Ear Wireless koptelefoon beste oortjes 2017 / 2018

Redactie     16:18    

De redacties van gespecialiseerde tijdschriften uit 25 landen heeft de Sennheiser Momentum In-Ear Wireless uitgeroepen tot beste draadloze in-ear koptelefoon. Oortjes kun je deze hoofdtelefoon nauwelijks nog noemen. Hij is namelijk voorzien van een flinke nekband die niet alleen het dragen comfortabel maakt, maar waarin ook de Bluetooth-ontvanger en accu verborgen zitten.Maar hoe je hem ook noemt, de Sennheiser Momentum In-Ear Wireless is een terechte winnaar van de EISA Award 2017 - 2018 in deze categorie.

Je koopt deze beste oortjes / in-ear koptelefoon tegen de laagste prijs bij de online winkels genoemd om Beste Oortjes Kopen. Je vindt daar ook de hoofdtelefoon top 10 en een Oordopjes Keuzehulp voor het vinden van de voor jou persoonlijk beste oortjes tegen de laagste prijs.

Beste oortjes: Sennheiser Momentum In-Ear Wireless 

Deze in-ear koptelefoon is zowel thuis als onderweg een uitstekende hoofdtelefoon. Of je nu op de bank zit, in de trein, op de fiets of aan het sporten bent. Door de nekband zit deze beste in-ear koptelefoon altijd comfortabel en stabiel.  Het roodgestikte nappa leer op de nekband maakt het dragen nog aangenamer.NFC en Bluetooth 4.1 aptX worden ondersteund, en de microfoon is heel gevoelig. Dit maakt deze beste oortjes uit de test ook zeer geschikt om mee te telefoneren.

En dan de muziek. Die klinkt geweldig! Krachtig en gedetailleerd, maar ook natuurgetrouw. Muziek beluisteren via de Sennheiser Momentum In-Ear Wireless oortjes is fantastisch!

Je blijft luisteren, en daarom is het fijn dat de oplaadbare accu wel voor 10 uur aan stroom kan leveren. Het snoerloze design geeft je veel bewegingsvrijheid, en deze beste in-ear koptelefoon komt met een handig draagtasje, extra oordopjes in diverse maten en een micro usb oplaadkabel.

Kijk op het bovenstaande Beste Oortjes Kopen voor de actuele prijs van deze beste oortjes en andere goede koptelefoons.

Zie ook: Meer testen koptelefoons en oortjes

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.