Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste papiervernietiger. Beste papiervernietigers voor huis en kantoor

Redactie     18:13    

Voorkom dat je belangrijke papieren letterlijk op straat komen te liggen. Hier hebben we drie beste beste papiervernietigers (papierversnipperaars) voor je. Het betreft de beste papiervernietiger voor thuis, de beste papiervernietiger voor een klein kantoor en de beste papierversnipperaar voor een groot kantoor.

beste papiervernietiger / papierversnipperaar test

Papiervernietigers van respectievelijk HSM, Rexel en Fellowes kwamen als beste papiervernietiger in deze categorieën uit de bus. Hier meer informatie.


Waar koop je goedkoop een papierversnietiger?

Kijk voor de beste papiervernietigers tegen de laagste prijs op Beste Papierversnipperaar Kopen. Je vindt daar de goedkoopste winkels, een Papiervernietiger Keuzehulp en de top 10 van papiervernietigers.

Hieronder de beste papiervernietigers uit de test. 

Beste papiervernietiger voor thuis

De beste papiervernietiger voor de thuisgebruiker uit de test is de HSM Shredstar X10. Een eenvoudige maar doeltreffende papiervernietiger. Met de HSM Shredstar X10 versnipper je niet alleen papier, maar deze papiervernietiger versnippert ook creditcards, cd's, nietjes en paperclips.
De HSM Shredstar X10 is een DIN P-3 papierversnipperaar. Dat betekent dat de snippers niet meer dan 2 millimeter breed mogen zijn bij een maximale oppervlakte van 320mm². Dat is veilig, ook voor zakelijk gebruik. Deze kleine snippers nemen ook maar weinig ruimte in de 21 liter opvangbak in zodat deze maar zelden geleegd hoeft te worden.

Loopt het papier in de versnipperaar vast, dan stopt de papiervernietiger automatisch en met zijn hoogte van 44 cm past de Shredstar X10 makkelijk onder je bureau. Hou er wel rekening mee dat deze papiervernietiger na vijf minuten non-stop gebruik even moet afkoelen, maar thuis zal een papierversnipperaar zelden zo hard moeten werken.

Kijk op het bovenstaande Beste Papierversnipperaar Kopen voor de actuele prijs van deze beste papiervernietiger voor thuis.

Let op! In het kader van de wet van de privacy is voor bedrijven (en ZPP'ers) het vernietigen van privacy gevoelige documenten met minimaal een DIN P-4 papierversnipperaar verplicht. De bovenstaande Shredstar papiervernietiger voldoet niet aan die norm, maar onderstaande papiervernietigers wel.

Beste papiervernietiger voor een klein kantoor

De Rexel Auto+ 130M is getest als beste papiervernietiger voor een klein kantoor. Deze papiervernietiger is beter geschikt voor bulkwerk dan de bovenstaande HSM Shredstar X10. De Rexel papierversnipperaar kan 10 minuten onafgebroken versnipperen, heeft een wat grotere opvangbak en je kunt stapels papier van wel 130 vel versnipperen dankzij de automatische documentinvoer.

De Rexel Auto+ 130M is één van de vele papiervernietigers die Rexel maakt (zie aanbiedingen Rexel papiervernietigers). De 130M is één van hun topmodellen.


De snippers van 4 bij 40 mm zijn bovendien volstrekt onleesbaar en de automatische terugloopfunctie voorkomt verstoppingen. Deze beste papiervernietiger voor een klein kantoor kan naast papier wel creditcards, nietjes en paperclips versnipperen, maar geen cd's. Kijk op Beste Papiervernipperaar Kopen voor de prijs van deze beste papiervernietiger voor een klein kantoor of ZZP'er.

Beste papiervernietiger voor een groot kantoor

Voor het echt zware werk komen we bij  Fellowes uit. De Fellowes Powershred 225Ci is de beste papiervernietiger die je kunt kopen. Deze DIN P-4 papiervernipperaar versnippert extreem klein, tot microsnippers. Deze beste papiervernietiger maakt deel uit van het enorme aanbod aan Fellowes papierversnipperaars.Dit werkpaard is ook nog eens heel veilig. De SafeSense technologie werkt met een sensor die de papiervernietiger uitschakelt als de vingers te dicht in de buurt van de messen kopen. De opvangbak is wel 60 liter groot en uitneembaar en makkelijk te legen. 

Verder is de Fellowes Powershred papiervernietiger stil en kun je er continue mee versnipperen zonder kans op oververhitting.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Papierversnipperaar Kopen voor deze beste papiervernietigers uit de test en voor nog meer goede papierversnipperaars tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen van papiervernipperaars


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste papiervernietiger test. De beste papierversnipperaars uit de test zijn van HSM (beste papiervernietiger thuis), Rexel (beste papiervernietiger klein kantoor) en Fellowes (beste papiervernietiger groot kantoor). Hierboven vind je alle informatie over deze beste papierversnipperaars / beste papiervernietigers uit de test en kun je de beste papiervernietigers uit de test en andere goed papierversnipperaars goedkoop online kopen.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.