Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test boormachines: Bosch beste koop

Redactie     11:38    

Bij een Duitse test van boormachines is de Bosch PSB 750 RCE tot beste koop uitgeroepen. Deze beste boormachine scoort het best op de combi prijs / kwaliteit.


Deze beste boormachine is een klopboormachine. Met een klopboor boor je niet alleen in hout, gips en metaal, maar ook in steen en tegels. Een perfecte boormachine dus voor de thuisklusser.


Beste boormachine kopen

De beste koop uit deze test is evenals andere goede boormachines goedkoop te koop bij de beste winkels voor een boormachine uit het overzicht op Beste Boormachine Kopen. Je vindt daar ook de boormachine top 10, een boormachine keuzehulp en meer testen van boormachines.

Beste koop boormachine: Bosch PSB 750 RCE

Voor ruim minder dan 100 euro heb je met de Bosch PSB 750 RCE een prima boormachine in handen waarmee het uitstekend klussen is. Het is een 750 Watt boormachine die 48.000 slagen per minuut kan leveren. Deze klopboormachine is goed genoeg voor de fanatieke klusser en goedkoop genoeg voor de incidentele klusser.

Je kunt via een schakelaar makkelijk wisselen tussen boren en klopboren en andere pluspunten zijn de snelspanboorkop en het tweede handvat zodat je goede grip hebt tijdens het boren.De Bosch PSB 750 RCE boormachine is een echte beste koop. Geen overschot aan prijsverhogende snufjes, maar gewoon een prima klopboormachine met een heel aantrekkelijk prijskaartje. En met de bekende Bosch kwaliteit!


Kijk bij het bovenstaande Beste Boormachine Kopen voor de laagste actuele prijs van deze en andere goede boormachines.

Publicatie test: oktober 2017
Getest door: Vergleich
Meer testen boormachines

Foto's: Bosch

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.