Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test platenspelers: Pro-ject platenspeler beste koop

Redactie     11:43    

Op zoek naar de beste platenspeler die ook goed betaalbaar is? Kijk dan eens naar de Pro-ject Essential III. Deze platenspeler heeft de EISA Award gewonnen als beste koop bij de platenspelers. HiFi-tijdschriften uit 25 landen kozen voor deze platenspeler as beste koop!


De Essential II was al een heel goede platenspeler, maar de Pro-ject Essential III kent nog eens vele verbeteringen. Deze beste platenspeler voor je geld levert een prachtig geluid.


Kijk bij de aanbiedingen Pro-ject Essential III platenspelers waar je deze beste platenspeler in Nederland goedkoop online kunt kopen. Je vindt daar ook alle andere goede platenspelers van dit topmerk dat volgens velen de beste platenspelers maakt.Beste koop platenspeler: Pro-ject Essential III

Dat de platenspeler nog lang niet uitontwikkeld is bewijst Pro-ject met de Essential III. Deze beste koop is  voorzien van een diamant gesneden, aluminium aandrijfrol en een resonantie geoptimaliseerde MDF chassis. Ten opzichte van zijn voorganger beschikt de precisie lager over aanzienlijke lagere toleranties. Een hoogwaardige OM10 element zorgt voor een levendig, evenwichtig en krachtig geluid. Dit element is af fabriek gemonteerd in de veelgeprezen aluminium toonarm.Ook op het gebied van materialen en design is de Pro-ject Essential platenspeler verbeterd. Het 30cm draaiplateau en het houten console zijn nu uitgevoerd in hoogwaardig MDF en met hoogglans lak afgewerkt. Ook mooi, en bovendien verantwoordelijk voor een nog preciezere gelijkloopis de diamant geslepen aluminium motorpoelie.Deze beste platenspeler voor je geld is verkrijgbaar in de kleuren hoogglans pianozwart, rood en wit, en wordt geleverd met een Connect-it E rca interconnect en stofkap.

Zie ook: Meer testen platenspelers


Onderwerp:
Pro-Ject is volgens velen het beste platenspeler merk. Hun Pro-ject Essential III is eerder bekroond met de EISA Award als beste koop bij de platenspelers. Kijk hier boven voor een review van deze best geteste Pro-ject Essential III platenspeler.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.