Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Vriezer test: Beste energiezuinige vrieskist

Redactie     14:06    

Op zoek naar een vrieskist die veel ruimte biedt, maar ook energiezuinig is? Kijk dan naar de Zanussi ZGC23400WA. Deze 223 liter vrieskist met energieklasse A+++ is getest als beste vrieskist voor wie een energiezuinige vrieskist zoekt.

beste energiezuinige vriezer

Want een lage aanschafprijs is belangrijk, maar natuurlijk wil je ook lage energiekosten. Bij deze beste zuinige vrieskist blijven deze kosten, ondanks de grote inhoud, toch laag.


De Zanussi ZGC23400WA is online goedkoop te koop bij de Vriezerstore en andere aanbevolen winkels op Beste Vriezer Kopen. Kijk daar voor de actuele laagste prijs en meer goede vriezers. Je vind er bijvoorbeeld ook de Vriezer Top 10.

Beste zuinige vrieskist: Zanussi ZGC23400WA 

Ruim en toch heel goedkoop in het gebruik. En ook nog eens heel voordelig in het gebruik. Een ideale mix van eigenschappen. Met de Zanussi ZGC23400WA kun je grote hoeveelheden eten invriezen en lange tijd bewaren zonder dat je energiekosten omhoog schieten.


Deze beste zuinige vrieskist uit de test beschikt niet over een snelvries functie, maar doordat hij erg goed vriest kun je dat goed oplossen door de vriesstand korte tijd wat hoger te zetten. Wel aanwezig is een Low Frost functie voor het automatisch ontdooien dan de vriezer.

De Zanussi ZGC23400WA doet zijn werk stil en twee mandjes maken het overzichtelijk opbergen van al het ingevroren eten makkelijk.

Kijk bij het bovenstaande Beste Vriezer Kopen voor deze en andere vrieskisten en vrieskasten tegen de laagste prijs.

Publicatie test: oktober 2017
Getest door: Vriezerstore

Alle testen van vriezers

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.