Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische kachel test (beste convectorkachel)

Redactie     14:34    

De Eurom Safe-t-Convect 2200 is in meerdere tests uitgeroepen tot beste elektrische kachel. En dat is niet vreemd want deze betaalbare elektrische convectorkachel heeft vele sterke punten.


Hier kijken we naar deze beste elektrische kachel die krachtig genoeg is voor het verwarmen van een woonkamer, maar die ook uitstekend geschikt is voor een slaapkamer, babykamer, studeerkamer of andere ruimte.


De Eurom Safe-t-Convect 2200 is voordelig online te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van de Eurom convector kachels. Je vind daar ook andere versies van de Eurom convectorkachel, maar de Eurom Safe-t-Convect 2200 is de beste koop.

Beste elektrische kachel: Eurom Safe-t-Convect 2200

Testen in zowel Nederland als Duitsland wezen de Eurom Safe-t-Convect als beste elektrische kachel aan. Niet vreemd, want het is niet alleen een zeer goede maar ook heel betaalbare convectorkachel. Voor deze beste elektrische kachel betaal je nog geen 75 euro. Met deze 2200 watt versie verwarm je ruimtes tot 22 vierkante meter.


Deze beste elektrische kachel is een convectorkachel. Dit soort elektrische kachels werkt net zoals een CV met heet water. Ze zijn wat groter dan sommige andere soorten kachels maar hebben grote voordelen voor gebruik in huis. Zo is een convectorkachel stil, waardoor je hem goed als kachel in de slaapkamer kunt gebruiken. Ook is een convectorkachel snel op temperatuur en houdt deze temperatuur goed vast wat niet alleen behaaglijk is, maar ook gunstig voor het energieverbruik.


Dit zijn dan ook allemaal sterke punten van de Eurom Safe-t-Convect 2200. Deze beste convectorkachel voegt daar nog wat voordelen aan toe, zoals de goede capaciteit. Met een officiƫle capaciteit van 22 vierkante meter verwarm je er moeiteloos een huiskamer mee. Je kunt kiezen uit drie standen (900, 1300 en 2200 watt), de ruimte is snel op temperatuur, en blijft daarna ook goed en constant op temperatuur.

Bedienen gaat makkelijk via een afstandsbediening met display, en deze beste elektrische kachel beschikt over een kinderslot en een timer waarmee je de kachel zichzelf op een bepaalde tijd kunt laten uitschakelen.Of je nu een elektrische kachel zoekt voor de huiskamer, de werkkamer, de keuken, de kinderkamer of de slaapkamer. De Eurom Safe-t-Convect 2200 is een veilige en voordelige keus. De beste elektrische kachel is evenals zijn voorganger (de Eurom Safe-t-Convect 2000) niet voor niets de testwinnaar in diverse vergelijkende tests van elektrische kachels in Nederland en het buitenland.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Elektrische Kachel Kopen waar je deze beste kachel online goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer testen kachels


Onderwerpen:
Beste kachel test, beste koop, beste convector kachel, Euron Safe-t convect best getest, beste elektrische kachel test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.