Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiemachine voor thuis (volautomaat)

Redactie     12:02    

Een volautomatische koffiemachine voor thuis is tegenwoordig heel betaalbaar. Een koffiemachine, die met één druk op de knop voor jou een lekkere kop koffie maakt van vers gemaalde koffiebonen koop je al onder de 300 euro. Hier de beste koffiemachine voor thuis (een volautomaat) uit de test.

beste koffiemachine

Bij deze keuze is gekeken naar de mogelijkheden, de kwaliteit, het gebruiksgemak en de prijs. De Philips 3000 met melkreservoir komt dan als beste koffiemachine uit de test.


Deze test is uitgevoerd door het Koffiecenter. Daar, en bij de andere aanbevolen winkels op Beste Koffiemachine Kopen kun je deze beste koffiemachine voor thuis goedkoop kopen. Je vindt op Beste Koffiemachine Kopen ook een Koffiemachine Keuzehulp (met veel meer tests) en de Koffiemachine Top 10.

Beste koffiemachine. Volautomaat voor thuis: Philips 3000

Maar deze Philips 3000 volautomaat komt als beste koffiemachine voor thuis uit de test. Met deze koffiezetter maak je koffie van verse bonen of gemalen koffie. Koffie van verse koffiebonen is natuurlijk het lekkerst. Via de ingebouwde molen maal je de bonen op de door jou gewenste grootte. Deze koffiemachine geeft je veel mogelijkheden de koffie helemaal naar eigen smaak en sterkte in te stellen.

Je kunt er gewone koffie en espresso mee maken. Cappuccino maken kan ook, maar  dan moet je de melk wel met een stoompijpje opschuimen. Wil je ook met één druk op een knop een cappuccino kunnen maken? Kijk dan bij de Koffiemachine Keuzehulp op het bovengenoemde Beste Koffiemachine Kopen. Deze koffiemachines om volautomatisch cappuccino te  maken vallen wel in een hogere prijsklasse.

beste koffiemachine thuis


Terug naar de als beste koffiemachine geteste Philips 3000 HD8821/01. Deze volautomaat levert heerlijke koffie en espresso af. De keramische maalschijven wordt minder heet dan de metalen maalschijven van veel andere koffiemachines en dat komt de smaak van de koffie ten goede. Handig is de mogelijkheid om de instellingen van jouw optimale koffie in het geheugen op te slaan. Zo kun je meerdere profielen opslaan. Bijvoorbeeld voor meerdere personen, maar ook voor een sterke wake-up koffie bij het ontbijt en een wat mildere koffie bij de lunch.

De Philips 3000 HD8821/01 is een heel interessante volautomatische koffiemachine. De beste koffiemachine voor thuis tegen een betaalbare prijs. Natuurlijk zijn er uitgebreidere volautomatische koffiemachines waarbij je meer koffiespecialiteiten kunt zetten met één druk op de knop, maar die zijn ook duurder.

Kijk op meer testen van koffiemachines voor testen van de beste koffiemachines.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.