Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mobiele printer en zakformaat fotoprinter

Redactie     19:56    

Direct je foto's printen nadat je ze gemaakt hebt? Dat kan met een mobiele fotoprinter. Klein, makkelijk mee te nemen, en voorzien van een goede accu. Hier de beste mobiele printer en een gloednieuwe mobiele fotoprinter die nog niet in de test was meegenomen.


Het is leuk als je op pad bent maar toch meteen een gemaakte foto aan iemand kunt meegeven. Met deze mobiele fotoprinters kan dat.

Het aanbod aan mobiele fotoprinters is niet heel groot, maar Kodak, HP, Epson en Canon maken mobiele printertjes die ze overal mee naar toe kunnen nemen.  De beste van allemaal volgens de test is de Canon CP1200.

>>> Deze beste printer voor mobiel gebruik is te koop bij Bol.com en andere aanbevolen winkels op Beste Printer Kopen. Kijk daar voor de laagste actuele prijs van deze mobiele printer en andere goede printers.

Beste mobiele printer: Canon CP1200

De Canon CP1200 is een mobiele fotoprinter, maar dan wel één die in een dusdanig goede kwaliteit print dat je deze Canon ook thuis als fotoprinter kunt gebruiken. De kwaliteit van de foto's is te vergelijken met die van een afdrukservice.


Dankzij de dye sublimation-techniek wordt er in minder dan een minuut een foto geprint. Volgens Canon blijven de foto's in een album wel 100 jaar mooi.

De connectie tussen de fotoprinter en de telefoon, tablet, laptop, fotocamera of ander apparaat kan draadloos tot stand worden gebracht via WiFi of Apple AirPrint.

Tip: HP Sprocket fotoprinter

Nog niet in de bovenstaande Duitse test meegenomen was de nieuwste mobiele fotoprinter van HP, de Sprocket.


Deze mobiele fotoprinter is echt in zakformaat. Hij is niet groter dan een gemiddelde telefoon. Het is een hip printertje dat wordt geleverd met een app waarmee je de foto's op grappige manier kunt bewerken en waarmee je de printer aan je social media accounts kunt koppelen. Deze kleine mobiele fotoprinter print foto's in een formaat van 5 bij 7,6 kilometer in een goede kwaliteit.


Voor de HP Sprocket kun je fotopapier kopen met een zelfklevende achterkant. Je plakt deze stickers dus zo in een album, maar ook in je agenda of op je deur.

Deze mobiele fotoprinters en nog veel meer goede printers koop je bij de aanbevolen winkels op Beste Printer Kopen.

Publicatie test: november 2017
Test uitgevoerd door Vergleich
Meer testen van fotoprinters

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.