Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mobiele fotoprinter (pocket printer)

 

Zoek je de beste mobiele fotoprinter? Hier vind je de drie beste mobiele fotoprinters (pocket printers) uit de test. 
Beste mobiele fotoprinter pocketprinter Canon Selphy
Direct je foto's printen nadat je ze gemaakt hebt? Dat kan met een mobiele fotoprinter, ook wel pocket printer genoemd. Dat is een mobiele printer voor telefoon of camera. Een pocketprinter is klein, makkelijk mee te nemen, en voorzien van een goede accu. Hier de beste mobiele fotoprinter uit de test.

Het is leuk als je op pad bent maar toch meteen een gemaakte foto aan iemand kunt meegeven. Met deze mobiele fotoprinters kan dat.

De beste mobiele fotoprinter en andere pocketprinters

Het aanbod aan mobiele fotoprinters / pocket printers is niet heel groot, maar onder andere Kodak, HP, FujiFilm, Polaroid en Canon maken mobiele printertjes die ze overal mee naar toe kunnen nemen.  De beste van al deze mobiele printers is volgens een Duitse pocket printer test de Canon Selphy Square. 

Hieronder vind je alle informatie over deze beste mobiele fotoprinter en andere goede pocketprinters, zoals een mobiele printer voor wat grotere foto's.


Beste mobiele printer: Canon Selphy Square

De Canon Selphy is een mobiele fotoprinter, maar dan wel één die in een dusdanig goede kwaliteit print dat je deze Canon ook thuis als fotoprinter kunt gebruiken. De kwaliteit van de foto's die deze beste pocket printer produceert is te vergelijken met die van een afdrukservice. 

Dankzij de dye sublimation-techniek wordt er in door de mobiele printer in minder dan een minuut een foto geprint. Volgens Canon blijven de foto's in een album wel 100 jaar mooi.

Canon pocketprinter: Beste mobiele fotoprinter in de test


Het printen die je op fotosticker papier in een formaat van 6,8 bij 6,8 centimeter. Je kunt je foto's dus meteen als een sticker plakken. Het fotopapier is bestand tegen water, scheuren en vlekken.

De connectie tussen de fotoprinter en de telefoon, tablet, laptop, fotocamera of ander apparaat kan draadloos tot stand worden gebracht via Bluetooth of WiFi. Zo kun je snel en makkelijk printen. Printen kan onder andere uit Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox en iCloud, maar ook vanaf je fotocamera of smartphone.

Grotere foto's met de Canon Selphy CP1300 mobiele fotoprinter

Maar de Selphy Square is niet de enige Canon pocket printer. Deze printerfabrikant maakt naast de bovenstaande beste fotoprinter uit de test meer goede mobiele printers. Bijvoorbeeld de Canon Zoemini. Evenals de Canon Selphy Square is deze mobiele printer een kleine fotoprinter die je in je zak kunt steken.

En dan is er de Canon Selphy CP1300. Deze mobiele fotoprinter is iets dikker van design. Deze mobiele printer is meer een "echte" printer om te zien. Een groot verschil met de Square en Zoemini is dat deze mobiele printer over een eigen scherm beschikt, zodat je de foto's ook op de pocket printer zelf kunt bekijken.


Beste mobiele fotoprinter Canon

Canon fotoprinter voor mobiel gebruik


Maar het grootste verschil tussen de Canon Selphy Square en de Canon Selphy CP1300 is het formaat van de foto's die je met deze beste mobiele fotoprinters print. Deze zijn bij de CP1300 op briefkaart formaat (10 x 15 cm) dus een stuk groter dan de 7 x 7 cm foto's van de Square pocket printer. 

Overigens kun je met de CP1300 pocketprinter ook op kleinere formaten printen, en zijn ook papiercassettes (ook voor fotostickers) voor creditcard formaat, vierkante stickers (5x5 cm) en vellen van 8 mini stickers (2,2 x 1,73 cm).

Printen kan via WiFi, Apple AirPrint of met PictBridge (USB of wireless LAN). Kijk voor de actuele laagste prijs bij de productlink van de Canon Sephy CP1300 mini printer hier boven.


FujiFilm Instax Mini Link pocket printer

Een andere goede mobiele fotoprinter die we willen noemen is de zeer populaire FujiFilm Intax Mini Link mobiele printer. Dit is evenals de Canon Selphy Square een echte pocketprinter. Een printer die je in je broekzak mee kunt nemen om ter plekke de met je fototoestel of fotocamera gemaakte foto's te printen.


fujifilm mobiele fotoprinter pocketprinter

FujiFilm mobiele printerMini of niet, de foto's die je met deze mobiele fotoprinter kunt printen zijn kleiner dan die van de CP1300 maar groter dan met de Square pocketprinter. Bij deze Fujifim Intax mobiele fotoprinter kun je gebruik maken van fotofilm voor 8,6 x 5,4 cm foto's en 6,2 4,6 cm foto's.

Met de bijbehorende smartphone app kun je foto's op heel leuke manier bewerken voor je ze print. De FujiFilm Intax Mini Link pocketprinter is een leuke kleine aantrekkelijk geprijsde mobiele fotoprinter voor printen vanaf een smartphone / mobiele telefoon of fotocamera.


Deze beste mobiele fotoprinters / beste pocket printers zijn goedkoop online te koop bij de productlink bij iedere pocket printer en bij het overzicht met alle pocketprinters. Je vindt daar nog meer goede mobiele fotoprinters.


Foto bovenaan: Canon Delphy Square mobiele fotoprinter

Samenvatting:
Zoek je de beste pocketprinter / beste mobiele fotoprinter? De beste pocket printer uit de test is de Canon Selphy Square. Met de Canon Selphy CP1300 mobiele printer kun je grotere foto's printen. Een derde beste mobiele fotoprinter is de FujiFilm Intax Mini Link. Hierboven vind informatie over en aanbiedingen van al deze beste mobiele fotoprinters.,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *