Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mobiele fotoprinter (pocketprinter)

Redactie     12:30    

Direct je foto's printen nadat je ze gemaakt hebt? Dat kan met een mobiele fotoprinter. Ook wel pocketprinter genoemd. Klein, makkelijk mee te nemen, en voorzien van een goede accu. Hier de beste mobiele fotoprinter uit de test


Het is leuk als je op pad bent maar toch meteen een gemaakte foto aan iemand kunt meegeven. Met deze mobiele fotoprinters kan dat.

Het aanbod aan mobiele fotoprinters is niet heel groot, maar Kodak, HP, Epson en Canon maken mobiele printertjes die ze overal mee naar toe kunnen nemen.  De beste van allemaal volgens een Duitse test is de Canon Selphy Square de beste mobiele fotoprinter.

Beste mobiele printer: Canon Delphy

De Canon Delphy is een mobiele fotoprinter, maar dan wel één die in een dusdanig goede kwaliteit print dat je deze Canon ook thuis als fotoprinter kunt gebruiken. De kwaliteit van de foto's is te vergelijken met die van een afdrukservice. 

Dankzij de dye sublimation-techniek wordt er in minder dan een minuut een foto geprint. Volgens Canon blijven de foto's in een album wel 100 jaar mooi.

Het printen die je op fotosticker papier in een formaat van 6,8 bij 6,8 centimeter. Je kunt je foto's dis meteen plakken. Het fotopapier is bestand tegen water, scheuren en vlekken.

De connectie tussen de fotoprinter en de telefoon, tablet, laptop, fotocamera of ander apparaat kan draadloos tot stand worden gebracht via Bluetooth of WiFi. Zo kun je snel en makkelijk printen. Printen kan onder andere uit Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox en iCloud, maar ook vanaf je fotocamera of smartphone.

>>> Deze beste printer voor mobiel gebruik is te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Printer Kopen. Kijk daar voor de laagste actuele prijs van deze mobiele printer en andere goede printers.

Zie ook: Meer testen van fotoprinters


Onderwerpen:
Beste fotoprinter mobiel, Canon Delphy Square, beste pocketprinter foto's, beste mobiele fotoprinter.,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.