Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste multitool (plus beste koop en beste goedkope multitool)

Redactie     14:17    

Dit keer kijken we naar de uitslag van een test van multitools. Met aandacht voor de beste multitool, de beste koop en de beste goedkope multitool. Het betreft in alle drie de gevallen een oscillerende multitool.

beste multitool


Het betreft drie veelzijdige oscillerende multitools waarmee je kunt zagen, schuren, schaven en meer. De beste multitools in hun prijsklasse.

Beste multitool: Fein MultiMaster Top FMM350QSL 

Een geweldige multitool. Deze best getest Fein Multitool is veelzijdig en krachtig. Geschikt voor professionals. Sterk met zijn vermogen van 350 watt, veelzijdig met zijn 43 meegeleverde accessoires en praktisch met zijn 5 meter lange netsnoer.

beste multitool test


De opzetstukken zijn zonder gereedschap te verwisselen zodat je snel kunt wisselen van klus. Schuren, zagen, slijpen en schrapen, het kan allemaal met deze oscillerende multitool. Een afzuiginrichting zorgt voor stofvrij werken.

Kijk bij de bovenstaande link voor deze beste multitool tegen de laagste prijs.

Beste koop: Bosch PMF 350 CES multitool

Een andere prima multitool, maar dan voor de helft van de prijs is de Bosch PMF 250 CES. Een beste koop die ook de fanatieke doe het zelver zal bekoren. Want met deze oscillerende multitool kun je alle klussen aan. Afhankelijk van voor welke versie je kiest worden er veel accessoires meegeleverd zoals een invalzaagblad, schuurstuk en een segmentzaagblad. Deze zijn sleutelloos te verwisselen. Bij het topmodel worden wel 10 accessoires en een koffer meegeleverd.

multitool beste koop


Frezen, zagen, slijpen, schuren en doorslijpen het kan allemaal met deze 250 watt multitool. Met een antitrilling-handgreep,  ge├»ntegreerde werklamp en bewaarkoffer een complete veelzijdige multitool tegen een heel aantrekkelijke prijs. Kijk bij de aanbiedingen van Bosch oscillerende multitools voor meer informatie en de actuele prijs.

Beste goedkope multitool: Ferm OTM1005

Gebruik je je multitool maar af en toe, en zoek je een goedkope maar degelijke en veelzijdige multitool? Kijk dan eens naar de Ferm OTM1005. Heel betaalbaar, goedkoop zelfs (zie aanbiedingen Ferm multitools), maar je kan er veel mee.

beste goedkope multitool


Zagen, schuren, schrapen, lijmresten verwijderen, PVC buizen of laminaat doorzagen en heel veel meer kan allemaal met deze multitool. Deze tool wordt geleverd met een schraapmes, E-cut zaagblad, HSS segmentzaagblad en schuurvoetplaat. Deze zijn door middel van een meegeleverde inbussleutel te verwisselen.

Kijk bij het bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle informatie en prijzen van deze en andere multitools.

Zie ook: Meer testen gereedschap


Onderwerpen:
Beste oscillerende multitool, beste multitools, ferm, bosch, fein, beste goedkope multitool oscillerend, beste koop, beste multitool test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.