Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste spel volwassenen: Escape Room The Game virtual reality editie

 

Met Escape Room The Game kwam Identity Games met een gezelschapsspel dat de sfeer van een echte escaperoom goed wist te benaderen.  Maar met de nieuwe Virtual Reality Editie is het helemaal net of je in een echte escaperoom staat. Dit gezelschapsspel is dan ook gekozen als beste spel voor volwassenen.Escape Room The Game virtual reality editie heeft namelijk de titel Speelgoed van het Jaar 2017 gekregen in de categorie boven de 18 jaar. Wat maakt de VR versie van Escape Room The Game tot het beste spel voor volwassenen?Escape Room spel met virtual reality bril en app

Het gewone spel was al leuk, maar dankzij de speciale VR-bril is het net of je echt in een escaperoom staat. Er moeten onder tijdsdruk puzzels worden opgelost en er moet worden samengewerkt tussen de deelnemers. 3 tot 5 spelers kunnen dit spel spelen.

Heb je het normale Escape Room The Game spel al? Dan kun deze versie als uitbreiding gebruiken. Heb je het spel nog niet? Dat is ook geen probleem, want dan kun je de app van het VR-spel gratis downloaden en op een tweede smartphone installeren. Deze tweede telefoon neemt dan de rol van het bordspel over.


Ontsnap uit een onderzeeƫr of vliegtuig

Voor de variatie zijn er meerdere escaperooms beschikbaar in Escape Room The Game Virtual Reality Editie. In de Submarine escaperoom moet je uit een beschadigde onderzeeƫrs ontsnappen voor de zuurstof op is en in de Behind Enemy Lines escaperoom ben je opgesloten in een neergestort vliegtuig dat op de rand van een klif balanceert. Tot overmaat van ramp bevind je je in vijandelijk gebied. Kun je op tijd de thuisbasis contacten zodat deze een reddingsteam kunnen sturen?

TIP: Kijk hier voor alle Escape Room spellen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer best geteste spellen

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.