Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste zorgverzekering 2018 (beste aanvullende verzekering)

 

Wat is de beste zorgverzekering 2018? Moneyview onderzoekt dat ieder jaar. Dit jaar kregen drie zorgverzekeringen de maximale score van vijf sterren.

beste zorgverzekering 2018

Bij de basisverzekering is de inhoud overal gelijk. Voor het inhoudelijke vergelijk kijkt Moneyview dus naar de inhoud en voorwaarden van de aanvullende verzekeringen.Twee zorgverzekeringen (van de Amersfoortse en van Delta Lloyd) haalde evenals verleden jaar vijf sterren. Nieuw in dit overzicht van beste zorgverzekeringen is ONVZ AV Topfit.

>>> TIP: Zoek je een goedkope basisverzekering en geen uitgebreide aanvullende pakketten?
Doe dan hier een productvergelijk.

>>> TIP: De hier onder genoemde verzekeringen van Delta Lloyd en ONVZ bieden onbeperkt 100% vergoeding voor de fysiotherapeut. ONVZ is van deze verzekeringen de goedkoopste.

Beste zorgverzekering 2018 (1): De Amersfoortse AV Optimaal

De AV Optimaal zorgverzekering van de Amersfoortse vergoedt vaak 100% van de kosten. Ook bijvoorbeeld bij de pedicure, podotherapie, steunzolen, vaccinaties voor buitenlandse reizen sportmedisch advies en veel cursussen. Ook vergoedt deze beste aanvullende zorgverzekering de eigen bijdrage die je normaal gesproken moet betalen bij verloskundige zorg, kraamzorg en zittend ziekenvervoer.

Verder worden er bij deze meest uitgebreide zorgverzekering van De Amersfoortse 36 behandelingen fysiotherapie vergoed, krijg je 1.000 euro vergoed voor alternatieve hulp en is er 2.500 euro vergoeding voor orthodontie voor kinderen. De tandarts valt niet onder deze aanvullende verzekering.  Kijk bij informatie De Amersfoortse Zorgverzekering voor een premieberekening en meer informatie over deze beste zorgverzekering 2018.

Beste zorgverzekering 2018 (2): Delta Lloyd AV Top

De tweede beste aanvullende zorgverzekering (5 sterren bij Moneyview) is de Delta Lloyd AV Top zorgverzekering. AV Top onderscheidt zich door de hoge vergoedingen voor hulpmiddelen zoals orthopedische schoenen en een gehoorapparaat. Meest bijzonder is echter de onbeperkte vergoeding voor de fysiotherapeut. Zo'n ruime dekking voor fysiotherapie kom je slechts zelden tegen.

Ook ortodontie voor kinderen en vaccinatie buitenland worden volledig vergoed en zo zijn er nog meer ruimte vergoedingen. Zie informatie Delta Lloyd zorgverzekering voor de premie en meer informatie.

Beste zorgverzekering 2018 (3): ONVZ Topfit

De derde beste zorgverzekering 2018 is ONVZ Topfit die evenals de bovenstaande Delta Lloyd zorgverzekering de fysiotherapeut voor 100% vergoed. Deze aanvullende verzekering is verder interessant voor mensen die geregisteerde medicijnen gebruiken die buiten het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem vallen. Bij deze beste zorgverzekering krijg je daar namelijk toch tot 4.540 euro voor vergoed.

Ook de andere vergoedingen van deze zorgverzekering zijn goed, maar het is vooral de onbeperkte vergoeding voor de fysiotherapeut die deze zorgverzekering interessant maakt. De prijs per maand ligt een stuk lager dan die van de twee andere beste zorgverzekeringen. Kijk hier voor een premieberekening en korting.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *