Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste winterbanden 195/65 R15T test ANWB

Redactie     13:00    

Dit maal werden bij de ANWB winterbandentest o.a. de winterbanden  in de maat 195/65 R15T getest. Daarbij kwam de Continental WinterCtc TS 860 als beste winterband uit de test.

beste winterband test

Veelgebruikte auto's die deze maat autobanden gebruiken zijn de VW Golf, de Hyundai i30, de Peugeot 308 en de Opel Astra. Kijk hier voor andere maten.


Beste winterband: Continental WinterCtc TS 860 

Voor deze en soortgelijke auto's is de Continental WinterCtc TS 860 de beste winterband. Bij de ANWB Winterbandentest 2017 / 2018 overtuigde deze beste winterband op alle onderdelen. Op sneeuw presteerde deze autoband goed tot zeer goed en op nat wegdek was deze nieuwe Continental winterband zelfs de beste autoband van allemaal.

Ook op een droge weg is deze winterband veilig en comfortabel. Op brandstofverbruik scoren deze beste winterbanden goed tot zeer goed en de slijtvastheid is goed. Het enige minpunt is het geluid. Deze winterbanden maken meer geluid dan gemiddeld.

beste winterbanden test


Bij de ANWB bandentest 2017 / 2018 haalde de Continental WinterCtc TS 860 vier van de vijf sterren. Dat presteerde ook de Esa-Tecar Super Grip 9 en de Kleber Krisalp HP 3. De slechtste van de 12 geteste winterbanden was de Semperit Master-Grip die als enige winterband niet meer dan 2 sterren scoorde.

Winterbanden met hoge korting

>>> TIP: Kijk bij de beste winkels om online autobanden te kopen voor alle goed geteste winterbanden met hoge korting. Je kunt deze banden online kopen en laten thuisbezorgen of bij een aangesloten garage laten monteren.


Onderwerp:
Bij de ANWB test van winterbanden is de Continental WinterCtc TS 860 getest als de beste winterband in de maat 195/65 R15T. Hier boven informatie over deze beste winterband uit de ANWB winterbanden test. 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.