Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Laptop, beste koop

Redactie     18:13    

Als je de beste laptop wilt hebben moet je natuurlijk flink in de buidel tasten. Maar het kan ook goedkoper. Er zijn ook goede laptops voor een relatief lage prijs te koop. Wij kijken hier naar drie laptops die als beste koop zijn uitgeroepen.

laptop beste koop


Het betreft twee 15 inch laptops (een basis model en een wat uitgebreidere laptop) en een grotere 17 inch laptop.


Deze beste koop laptops zijn goedkoop online te koop bij de Laptopshop en andere beste winkels om een laptop te kopen op Beste Laptop Kopen. Je vindt op Beste Laptop Kopen ook een laptop keuzehulp en de top 10 van laptops.

Beste 15 inch basis laptop: Acer Aspire ES1-523-81VF

De beste koop bij de 15 inch basis laptops is de Acer Aspire ES1-523-81VF. Voor circa 500 euro koop je een 15 inch laptop met 256 GB SSD. Geen harde schijf dus, maar een veel betere SSD met een harddisk waardige opslagcapaciteit. Dat betekent veel sneller opstarten, veel sneller lezen en schrijven, minder stroomverbruik (dus langer op je accu werken) en veel minder kwetsbaarheid.

laptop beste koop basis


Bovendien beschikt deze beste koop laptop over 8 GB werkgeheugen waardoor hij ook tijdens het uitvoeren van zware taken snel is. Eigenlijk zijn dit geen specificaties voor een basis laptop, maar de prijs van deze Acer Aspire is dat wel. Een echte beste koop!

Ook een pluspunt is het anti-reflecterende Full HD scherm dat goed bestand is tegen lichtinval. Voor een basisprijsje is dit een prima laptop. Kijk op bovengenoemd Beste Laptop Kopen voor de prijs van deze beste koop.

Beste 15 inch middenklasser laptop: Acer Aspire 5 A515-51G-58NR

Het grootste deel van de gebruikers zal aan de bovenstaande basis laptop genoeg hebben. Maar wie gewend is om tientallen programma's tegelijk open te zetten en intensieve fotobewerking en videobewerking wil kunnen doen op zijn laptop heeft meer spierballen nodig, en die biedt deze beste koop bij de middenklasser laptops. De meeste grafische games zijn ook goed te spelen op deze beste koop laptop.

laptop beste koop 15 inch


De Core i5 processor en de NVIDIA GeForce 940MX videokaart maken het verschil bij deze krachtige laptop die zo'n 250 euro duurder is dan de andere Aspire. Verder zijn er veel gelijke specificaties. Ook hier een 256 GB SSD en 8 GB werkgeheugen. Wel een verschil is dat deze duurdere laptop ook beschikt over een  IPS paneel om vanuit elke hoek de kleuren natuurgetrouw weer te geven.

Beste 17 inch middenklasser laptop: Acer Aspire 5 A517-51G-58ZH

De derde beste koop laptop is een 17 inch laptop. Dit is de beste koop bij de grootste laptops. Door zijn formaat minder geschikt om mee op reis te nemen, maar deze laptop biedt wel een groot beeld wat handig is bij bijvoorbeeld fotobewerking en videobewerking.

laptop beste koop 17 inch


Want dat is geen probleem met deze laptop met Intel Core i5 processor, NVIDIA GeForce MX150 videokaart, 8GB werkgeheugen en IPS paneel. Ook heb je heel veel ruimte voor al je multimedia want deze laptop beschikt zowel over een 128 GB SSD als een 1 TB HDD.

Hou er wel rekening mee dat deze laptop over een glanzend scherm beschikt. Daardoor zien foto's en films er prachtig uit, maar het maakt de laptop wel gevoeliger voor lichtinval.

Kijk voor de actuele winkelprijzen en nog veel goede laptops op het bovenaan genoemde Beste Laptop Kopen.

Publicatie test: november 2017
Meer laptop tests

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.