Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Waarom wij geen AD Oliebollentest 2017 publiceren

Redactie     18:30    


De AD Oliebollentest is een test waarover we ieder jaar graag publiceren. Waar je de beste oliebollen kan kopen is misschien niet altijd relevant (je koopt ze niet in Rotterdam als je in Zwolle woont). Maar het is een heerlijke traditie, en daar houden wij van. Toch slaan we dit jaar de AD Oliebollentest een jaartje over.

We zijn bij TestResults.nl dol op Hollandse tradities, hebben een hoge pet op van het Algemeen Dagblad (die we unaniem als beste krant van Nederland beschouwen), en bovenal houden we van oliebollen. Maar we hechten ook veel waarde aan eerlijke en betrouwbare tests.

En na de eerdere mogelijke belangenverstrengeling bij de AD Haringtest, na de kritiek op de AD oliebollentest en het slechte optreden van AD hoofdredacteur Hans Nijenhuis (waarvoor hij overigens zijn excuses aangeboden heeft) lijkt ons het beter om het een jaartje over te slaan.

Gezien de vele zoekopdrachten naar de oliebollentest die naar onze testresultaten website leiden (nu al!) willen we dit hier echter wel toelichten. We willen immers niet het idee wekken dat we de AD oliebollentest 2017 waren vergeten. Vandaar deze beknopte verklaring, nog voor de uitslag van de AD oliebollentest 2017 bekend is gemaakt.

Hopelijk tot de AD oliebollentest 2018!

Wil je toch de uitslag van de oliebollentest 2017 zien? Kijk dan op de AD website.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.